Genshin Impact Türkçe oluyor

Merlinin Kazanı 23.10.2022 - 22:04
Genshin Impact Türkçe dil seçeneği dışında, Sumeru Hükümdar Görevinin büyük finalini ve oynanabilen karakterler Nahida ile Layla oyuna ekleniyor.

Açık dünya RPG oyunu Genshin Impact Türkçe oluyor. HoYoverse, Türkçe'nin yanı sıra da İtalyanca da oyuna 3.3 yaması ile Aralık ayında geliyor. HoYoverse ayrıca, Sumeru ana hikayesinin büyük finalini, iki yeni oynanabilen karakteri ve diğer eğlenceli etkinlik ve mücadeleleri içeren 3.2 Sürümü hakkındaki ayrıntıları da açıkladı.

Genshin Impact Türkçe dil seçeneği Aralık ayında geliyor

Genshin Impact, oyuncunun gizemli "Gezgin" rolüyle kayıp kardeşini aradığı ve yolculuğu sırasında sır perdelerini araladığı fantastik Teyvat dünyasında geçiyor. Bu macera sırasında oyuncular farklı kültürlerin ve yerlerin muhteşem dünyasını keşfedebilir, 50'den fazla karakterle oyun oynayabilir, element savaşı sanatında ustalaşabilir ve Teyvat'taki sayısız gizemi ortaya çıkarabilir.

Genshin Impact Türkçe oluyor

Şu anda Teyvat'ın yedi ana bölgesinden dördü olan Mondstadt, Liyue, Inazuma ve Sumeru keşfedilebiliyor. İlk olarak 2020'nin Eylül ayında yayınlanan Genshin Impact, dünya çapında büyük beğeni toplamış ve Game Awards 2021'de En İyi Mobil Oyun, App Store Ödülleri 2020'de Yılın iPhone Oyunu ve Google Play'de 2020'nin En İyi Oyunu seçilmiştir. Platformlar arası kaydetme ve oynama özelliklerine sahip olmakla beraber PlayStation®, PC, Android ve iOS platformlarında oynanabilir.

Sabzeruz Festivali Samsarası ve çöldeki heyecan dolu bir maceradan sonra, Sumeru Hükümdar Görevinin son bölümü olan "Akaşa Titreşimleri, Kalpa Alevleri Yükseliyor" sonunda 3.2 Sürümüyle birlikte oyuncuyla buluşuyor.

Gezgin, Nahida'yı Doktor'un Akademi ile birlikte planladığı tuzaktan kurtarmak üzere çeşitli karakterlerle takım kurarken karşısında üçüncü Fatui Habercisini bulur. Bu epik Boss savaşında Kasideci, iki formu ve birden çok element becerisi olan mekanik görünümlü devasa bir kuklaya dönüşür. Ve yüzen küçük bir cihaz günü kurtarmanın anahtarı olabilir.

Genshin Impact Türkçe oluyor

Bu arada, Nahida yani şu anki Doğa Hükümdarı, ana hikaye boyunca Gezginin güvenilir müttefiki oldu ve yakında Layla ile birlikte, oynanabilir karakterlerden biri olacak. Nahida beş yıldızlı Doğa katalizörü kullanır ve Element Becerisine basılı tutulduğunda düşmanları işaretlemek, bağlamak ve onlara ek Doğa hasarı vermek üzere vizöre benzeyen eşsiz bir beceri kullanabilir. Ateş, Elektrik veya Su karakterleriyle takım kurarsa gücü daha da artar.

Layla, gerçek gücünü açığa çıkarmak için uykusunda gezebilen, Astroloji alanında okuyan bir Akademi öğrencisidir. Savaşta kılıç kullanır ve Buzun gücünden faydalanır. Ayrıca takımına kalkan ve Buz hasarı sağlar. 3.2 Sürümünün ilk yarısındaki Etkinlik Dileklerinde Nahida ve Yoimiya tekrar gelecek olup ikinci yarıdaki Etkinlik Dileklerinde Layla ilk kez görülecek, Yae Miko ve Tartaglia ise tekrar gelecek.

Katılımcıların farklı mücadelelerde Mantarları yakalayıp eğitebileceği bir mantar yarışması olan "Efsanevi Mantar Çılgınlığı"nın da dahil olduğu yeni etkinlik ve mücadeleler seni bekliyor. Diğer bir etkinlik olan "Maceracı İmtihanları", Yanfei ve Klee'nin saldırılarını kullanarak Bodurlopları Yüksek Voltaj tepkimeleriyle Sarmaşıklı Kaleye göndermek ve buna benzer görevleri yerine getirmek üzere belirlenmiş bir karakterin kullanıldığı imtihanları içerir.

Genshin Impact Türkçe oluyor

Ayrıca yeni bir açık dünya Boss'u olan ve "Hipostaz Senfonisi" mücadelesinin bir bölümünde yer alan yeni Doğa Hipostazı, Hipostaz ailesinin bulmacasını tamamlayacak.

Mevcut oyun deneyimini geliştirmek üzere daha fazla iyileştirme yapılacak. Uzun süredir beklenen "Replika Sistemi", Dinginçay Çaydanlığı sistemine getirilecek ve böylece oyuncular kendi tasarımlarını paylaşabilecek veya başkalarının tasarımlarını kendi Çaydanlıklarında kullanabilecekler.

- Basın Bülteni

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2022 06:24
Oyuna bayağı gömülmüştüm 1 yıl önce sanki uyuşturucu gibi bağımlılık yapmıştı neyse ki kurtuldum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2022 11:45
Sonunda ne zamandır beklediğimiz Türkçe dil desteği geliyor. İngilizceyi tam olarak anlayamayanlar ve bilmeyenler için hikâyeyi daha iyi anlamak açısından çok iyi olacak. Her hikâyesine çok iyi diyemesem de, bölgelerin kendine has hikâyelerini anlatan dünya görevleri ve Archon görevleri muazzamdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2022 21:51
İngilizcem olmasına rağmen heyecanlıyım. Belli kavramları nasıl Türkçeleştireceklerini merak ediyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2022 09:29
Oynayan var mı nasıldır ?
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2022 13:49
Dostum, oyna derim_
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2022 12:48
Epey bi kitlesi var, türk olsun yabancı olsun.
Facebook vb platformlarda yardımcı olan çok insan da var.
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2022 12:38
Güzel oyundur. Anime seviyorsan, açık dünya rpg ilgini çekiyorsa, birde karakter çıkarma kasma tarzı şeyler hoşuna gidiyorsa seversin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2022 01:36
Süper haber. Uzun süredir bekliyorduk çok şükür Türkçe oluyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Genshin Impact Türkçe oluyor
İlginizi Çekebilir