Geoff Keighley, 'Summer Game Fest 2020' etkinliğini duyurdu

Ersin Kılıç 2.05.2020 - 15:58
Geoff Keighley, yaptığı açıklama ile birçok firmanın da katılacağı oyun festivali olan Summer Game Fest 2020 etkinliğini duyurdu.

Game Trailers sitesinin kapanmasından sonra kendi yoluna giden ve The Game Awards (Yılın Oyunları) etkinliği de dahil olmak üzere birçok projeye imza atan Geoff Keighley, "Summer Game Fest 2020" etkinliğini duyurdu. Adından da anlaşılabileceği gibi uzun bir dönemi kapsayacak olan bu etkinlikte birçok firma katılımına ve oyun duyurularına da yer verilecek.

Geoff Keighley, 'Summer Game Fest 2020' etkinliğini duyurdu

Bildiğiniz gibi Covid-19, yani Koronavirüs Salgını sebebiyle birçok etkinlikte olduğu gibi oyun sektöründe de iptaller gördük. Başta E3 2020 ve Gamescom 2020 fuarları olmak üzere iptal edilen birçok etkinlik oldu. Muhtemelen bu iptallerden sonra kolları sıvayan Geoff Keighley, tamamen dijital olarak planlanan Summer Game Fest 2020 etkinliği ile bu boşluğu bir nebze de olsun doldurmayı hedefliyor. 2K, Activision Publishing, Bandai Namco Entertainment, Bethesda, Blizzard Entertainment, Bungie, CD Projekt Red, Digital Extremes, Electronic Arts, Microsoft, Private Division, Riot Games, Sony Interactive Entertainment, Steam, SQUARE ENIX ve Warner Bros. Interactive Entertainment gibi oldukça önemli firmaların destek verdiği ve katılacağı bu etkinlik Mayıs - Ağustos 2020 tarihleri arasında düzenlenecek.

Yani önümüzdeki haftadan başlayarak yaz ayları boyunca adı geçen firmaların katılacağı, farklı oyun ve duyurulara yer verilen canlı yayınlar yapılacağını da söyleyebiliriz. Yine etkinlikle ilgili daha fazla detayın önümüzdeki hafta yayınlanacağı da açıklanmış. Etkinlik videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Geoff Keighley, 'Summer Game Fest 2020' etkinliğini duyurdu
İlginizi Çekebilir