Tabi seriyi kitaptan takip eden okuyucuların bir diğer korkusu da seri tamamlanamadan George R.R. Martin'in başına bir şey gelecek korkusu. işte bu bağlamda uzun süredir beklenen Kış Rüzgarları için serinin yazarı George R.R. Martin'den açıklama geldi.

Kış Rüzgarları (Winds of Winter) ile ilgili her zaman olduğu gibi kendi blog sayfasından açıklama yapan George R.R. Martin "Henüz bitmedi ama baya ilerleme kaydettim. Yine de geçtiğimiz yıl hedeflediğim noktadan uzağım, şimdiye bitmesi gerekiyordu. Sanırım bu sene içerisinde çıkacak." sözlerini sarfetmiş. Sonuna "Aynı şeyi geçen yıl da söylemiştim" diyerek olası bir erteleme için açık kapı bırakmayı da ihmal etmemiş.
Sonuç olarak her halukarda dizi kitaptan önce bitmiş olacak. Kitap serisi tamamlandığında ise aradaki farkları çok daha net bir şekilde görebileceğiz.

Yorumlar (6)
kış rüzgarları ne zaman çıkar
kargaların ziyafeti gibi bir hüsran olmasın lütfen
neden ki kz kötü müydü
Yok film olarak demek istedim :) De biraz iddialı oldu. Genelde olmuyor desem doğru olurmuş :)
Yok film olarak demek istedim :) De biraz iddialı oldu. Genelde olmuyor desem doğru olurmuş :)
Harry Potter azkaban tutsağı, Kara elf üçlemesinden 2. ve 3. kitap