GoT yazarının yeni dizisi Nightflyers için ilk video geldi

Ersin Kılıç 20.07.2018 - 10:52
Nightflyers dizisinin ilk fragmanı dikkat çekici

Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin imzasını taşıyan Nightflyers kitabı Syfy kanalı tarafından dizi olarak geçtiğimiz yıl sipariş edilmişti. İşte bu dizinin ilk fragmanı ise geçtiğimiz saatlerde, Comic Con fuarında yayınlandı. Fragmana baktığımızda hem hikaye hem de atmosfer olarak ilgi çekici olduğunu görüyoruz. 

Nightflyers dizisi için ilk fragman yayınlandı

1983 Seiun Ödülleri‘nde En İyi Yabancı Dilde Yazılmış Kısa Hikaye Ödülü’ne layık görülen Nightflyers kitabı için daha önce 1987 yılında bir uyarlama çekilmişti. Post-apokaliptik bir atmosfere sahip olan Nightflyers'ın hikayesi ise dünyanın yok oluşundan sonrasında geçiyor. Son derece gelişmiş bir yapay zeka ve kimseye kendini göstermeyen bir kaptan tarafından yönetilen bir gemiye binerek kurtulan bir keşif grubunun başından geçenleri konu alıyor. Gizemli bir uzaylı sinyalini takip ederek, onların gemisine ulaşmaya çalışan karakterlerimiz bir süre sonra asıl tehlikenin gemini kendisi olduğunu fark ediyorlar.

Tabi dizinin bu hikayeyi nasıl uyarlayacağını henüz kestirmek zor ama fragmana baktığımızda bu konuda bazı izler görmek mümkün. Sonbahar aylarında yayınlanacak dizinin Netflix'te yer alan açıklaması ise şu şekilde; George R.R. Martin’in kısa romanından uyarlanan dizi, uzaylılarla temas kurmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkan sekiz bilim insanı ile bir telepati uzmanını anlatıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 19:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2018 12:59
pek birşey yok gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
George R.R. Martin imzalı Nightflyers için ilk fragman!
İlginizi Çekebilir