George R.R. Martin imzalı Nightflyers için yeni fragman

Ersin Kılıç 16.01.2019 - 14:52
Netflix'te yayınlanacak dizinin tarihi de açıklandı

Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin imzasını taşıyan Nightflyers dizisinin 1 Şubat itibari ile Netflix'te yayınlanacağı açıklandı. Daha önce SyFy'da yayınlanan dizi için yapılan bu açıklama ile birlikte yeni bir fragman da yayınlandı.  Hem hikaye hem de atmosfer olarak oldukça farklı duran dizinin yeni fragmanı ve Netflix'in yaptığı açıklama ise şu şekilde;

Nightflyers'ın yeni fragmanı yayınlandı

George R.R. Martin’in kısa romanından uyarlanan Nightflyers, uzaylılarla temas kurmak için güneş sistemimizde tehlikeli bir keşif yolculuğuna çıkan sekiz bilim insanı ile bir telepati uzmanının hikayesini anlatıyor. Dehşet verici ve şiddet içeren olaylar yaşanmaya başladığında mürettebattaki herkes birbirini sorgulamaya başlar. Bu yolculukta hayatta kalmak herkesin düşündüğünden çok daha zor olacak.

Yapımını, Netflix işbirliği ile Universal Cable Productions'ün üstlendiği Nightflyers, dizinin aynı zamanda yürütücü yapımcısı olan George R. R. Martin'ın romanından uyarlandı. Televizyon uyarlaması dizi sorumlusu ve yürütücü yapımcı Jeff Buhler tarafından kaleme alınan dizinin, yürütücü yapımcılığında yer alan diğer isimler arasında ise Brian Nelson, Mike Cahill, Andrew McCarthy, Gene Klein, Hypnotic Yapım’dan Doug Liman, Gaeta Rosenzweig Films’ten Alison Rosenzweig ve Michael Gaeta ve Lloyd Ivan Miller Productions’tan Lloyd Ivan Miller ve Alice P. Neuhauser yer alıyor.

Gretchen Mol’un (Broadwalk Empire) Dr. Agatha Matheson karakterini canlandırdığı dizide, Karl D’Branin rolünde Eoin Macken (The Night Shift), Roy Eris rolünde ise David Ajala (Fast & Furious 6) yer alıyor. Dizinin başrol kadrosundaki diğer isimler arasında ise Sam Strike (EastEnders), Maya Eshet (Teen Wolf), Angus Sampson (Fargo), Jodie Turner-Smith (The Last Ship) ve Brían F. O'Byrne (Million Dollar Baby) bulunuyor.

10 bölümden oluşan Nightflyers, 2019’da ABD dışında tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak!

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 12:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
aragorn61
aragorn61 17.01.2019 10:06
diziyi izledim arkadaşlar ...fazla ümitlenmeyin...lost space dizisinin bir tık üstü oda gerilim unsuru olduğu için..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2019 23:22
dizi çıkmadı mı ben izledim :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
bioshock1981
bioshock1981 16.01.2019 15:36
Tam anlamıyla 'fena değil' gibi gözüküyor. Çok büyük beklentiye girmemek lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2019 15:26
Valla ABD yorumlarına bakılırsa dizi hiç beğenilmedi. Martin yüzünden beklenti büyüktü onumu karşılayamadı yoksa cidden alelade ortalama bir dizimi izleyince karar veririz artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
George R.R. Martin imzalı Nightflyers için yeni fragman
İlginizi Çekebilir