George RR Martin, Game of Thrones serisi için güncelleme yaptı

Merlinin Kazanı 10.03.2022 - 17:20
George RR Martin'den, fanlarını heyecanlandıracak, Game of Thrones serisi nin devamına yönelik açıklama ve güncellemeler geldi.

Game of Thrones serisi hem oyunları ile hem tv dizisi ile çok konuştuğumuz yapımlardan biri. Game of Thrones 2019'da HBO'da sona ermiş olsa da, hala ürün çıkartmaya devam eden fantezi serisi. Bu, geliştirilmekte olan sayısız yan üründen kaynaklanmaktadır. Kitap, yan dizi, oyunlar... Aslında bu noktada o kadar çok eser var ki takip etmesi zor olabilir.

George RR Martin, Game of Thrones serisi için güncelleme yaptı

Markanın yaratıcısı George RR Martin kişisel bloğu aracılığı ile, uzun süredir ertelenen Kış Rüzgarları romanı da dahil olmak üzere, Game of Thrones ile ilgili hemen hemen her şey hakkında güncelleme yaptı.

Fire & Blood, Cilt. 2

Her şeyden önce, Blood & Fire olarak isim değişikliği yapılabilir. Martin, kitabın "birkaç yüz sayfasını" yazdığını, ancak daha yapacak çok şeyi olduğunu söylüyor. Ayrıca yazar, Fire & Blood'ın resimli bir versiyonunun bu yıl içinde yayınlanacağını söylüyor.

House of the Dragon

House of the Dragon, izleyicilerin seriden göreceği ilk yan ürün olacak. Martin'e göre, dizinin ilk sezonu Londra'da tamamlandı ve şu anda birlikte kurgulanıyor. "Gördüklerimi sevdim, daha fazlasını görmek için can atıyorum." diye yazdı.

George RR Martin, Game of Thrones serisi için güncelleme yaptı

Altın İmparatorluk

Yapım aşamasında olan bir animasyon şovu da vr. Dizi, romanlarda Essos'ta bir millet olan Yi Ti'de geçiyor. Martin, "Bu konuda da harika bir genç yazarımız var ve bence hem sanat yönü hem de animasyonları çok güzel olacak" dedive ekledi "Yapabilseydim sana daha fazlasını anlatırdım. Diğer animasyon şovları hakkında tek kelime edebileceğimi sanmıyorum. Henüz değil." House of the Dragon dışında, bu projelerin hiçbiri seri olarak sipariş edilmedi ve muhtemelen hepsi gün ışığını göremeyecek. Bununla birlikte, Game of Thrones hayranlarının tüm bu olasılıkları bilmesi heyecan verici olabilir. Peki ya kitaplar?

Kış Rüzgarları

Martin'in tüm söyleyebileceği, yoğun programı nedeniyle 2021'de arzu ettiğinden daha azını başarabilmiş olsa da, roman üzerindeki çalışmaların devam ettiğidir.

Deniz Yılanı

Bu canlı aksiyon dizisi daha önce Nine Voyages olarak biliniyordu, ancak Martin'e göre "başlığında sayılar olan iki gösteri yapmaktan kaçınmak istediğimiz için" bir isim değişikliği oldu. Romanlardaki Velaryon Hanesi'nin başı olan Corlys Velaryon'u konu alan bu seri, şu anda pilot yazarlık aşamasında. Bruno Heller (Gotham, Roma) yapımın senaryosunu hazırlıyor.

Yedi Krallığın Şövalyesi

Dizinin ilk sezonu, ilk Dunk & Egg romanı "The Hedge Knight"ı uyarlayacak. Martin, buna dahil olan bazı kişilerin diziyi bir bütün olarak adlandırmak istediğini söylüyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2022 07:40
Martin ayrıca "etinden sütünden yararlanıyorum, Tolkien miyim ben sığır gibi yaşayayım, daha dur, Akasya Durağı ve Arka Sokaklar için crossover bile yapıcam, ben parama bakarım aga" dedi.

----------------------------------

:D
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2022 18:47
Asıl sanane arkadaş?Serinin hayranları eleştirmekte haklı.2021de çıkaracağım dediği devam kitabın devamı hala gelmedi gelir mi belli değil.Antin kuntin işlerle uğraşıyor.Kimsenin beklemediği Fire and Blood'un ikinci cildini yazıyor hala. Ana seriyi bitir sonra yaz 100 yıl öncesini ne aciliyeti vardı
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2022 09:18
Adamın kendi markası, sanane arkddaş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2022 18:35
Ne büyük balondu, yine hatırladık...
Kalan Karakter: 300 Gönder
George RR Martin, Game of Thrones serisi için güncelleme yaptı
İlginizi Çekebilir