Geralt'ın Eşyaları Destiny 2'ye Geliyor

Basın Bülteni 28.11.2023 - 23:03
28 Kasım'da başlayan Destiny 2: Season of the Wish, The Witcher'dan esinlenen yeni eşyalar sunuyor. Oyunda Geralt olma şansına sahipsiniz.

28 Kasım'dan itibaren Destiny 2: Season of the Wish başlıyor ve Rivialı Geralt'ın maceralarından esinlenen yeni bir eşya koleksiyonu getiriyor. Bunların arasında her sınıf için yeni bir zırh seti bulunuyor: Avcılar için Beyaz Kurt, Büyücüler için Hexer ve Titanlar için Kaer Morhen. Her set, ortaya çıktığı karanlık fantezi ortamından aldığı ilhamı yansıtacak şekilde özenle hazırlandı. Ayrıca oyuncular yeni bir gemi olan Wolven Storm'un yanı sıra Cadıcılardan ilham alan Glagolitik yazılara sahip bir Roach-VGH Sparrow, yan tarafına bağlı bir Vex kafatası ve Cadıcı işareti Igni'den modellenmiş bir itici efekti edinebilirler.

The Witcher'dan Esinlenen Eşyalar ile Destiny 2'de Yeni Bir Sezon Başlıyor

Ek aksesuarlar arasında oyunculara maceraları sırasında eşlik eden ve yardımcı olan Hayalet için yeni bir Kurt Okulu görünümü de yer alıyor. The Witcher 3: Wild Hunt'ın açılış sahnelerinin hayranları, Muhafızların kendilerini Geralt'ın artık ikonikleşmiş pozuna saygı duruşunda bulunan holografik bir küvete indirmelerine olanak tanıyan yeni bir "Küvet Zamanı" ifadesi de bulacaklar. Yeni zırh setleri, gemi, ifade ve daha fazlası Destiny 2'nin Eververse mağazasında keşfedilebilir.

Geralt'ın Eşyaları Destiny 2'ye Geliyor

CD PROJEKT RED'in The Witcher oyunlarından ilham alan eşyalar Season of the Wish'in bir parçası olarak Destiny 2'de mevcut. Eşyalar ve stüdyolar arasındaki işbirliği hakkında daha fazla bilgi oyunun resmi web sitesinde bulunabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 10:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Geralt'ın Eşyaları Destiny 2'ye Geliyor
İlginizi Çekebilir