Geralt'ın sesi Hunt: Showdown'a katıldı

Tunay Şahin 10.03.2023 - 13:19
Hunt: Showdown 1.12 güncellemesi oyuna birçok yenilik getiriyor. Bunlardan biri de Geralt'ın sesi olan Doug Cockle'ın Hunt: Showdown'a ekibine katılması.

The Witcher 3’teki ana karakterimiz Geralt’ı seslendiren ses sanatçısı Doug Cockle, Hunt Showdown’a katıldı ve John Victor adlı anlatıcı karakteri seslendirdi.

Geralt'ın sesi Hunt: Showdown'da John Victor'a ses verdi

Cockle, önümüzdeki hafta gelecek olan 1.12 güncellemesi ile Hunt’ta yerini alacak. Bu güncellemede oyuna grafik, texture, menü arayüzün bir bölümü dahil olmak üzere birçok yeniliği içinde barındırıyor. Özellikle de Eğitim modu, tamamen yenilendi. Doug Cockle’un da katılımıyla oyunda ilk kez seslendirme yer alıyor.

Geralt'ın sesi Hunt: Showdown'da John Victor'a ses verdi

Hunt: Showdown 1.12 güncellemesinde neler getiriyor

Yeni içerik yaması olan 1.12, Hunt: Showdown test sunucularında oynanabilir durumda ve her zamanki gibi test çalışmasından sonra gerçek oyuna aktarılacaklar.

  • Görev dizileri: Hunt şimdi ilk kez bir ekip olarak birlikte tamamlayabileceğiniz ve böylece yeni silah varyantları gibi ödüllerin kilidini açabileceğiniz tematik olarak ilişkili bir dizi seviye sunuyor.
  • Öğretici kampanya: The Witcher hayranları sesi hemen tanıyacak: Geralt'ı seslendiren Doug Cockle, oyuna yeni başlayanlar için yepyeni bir giriş yapacak.
  • Wildcard Sözleşmeleri: Hunt menüsünde, gündüz ile gece gibi zamanlar ve hava koşulları arasında seçim yapabilir ve ekipmanını buna göre hazırlayabileceksiniz. Yani haritanın nasıl göründüğü ve oynandığı konusunda artık şansın insafına kalmıyorsunuz.
  • Solo Görevler: Takımlara karşı tek başınıza mücadele etmek gelecekte biraz daha kolay hale gelecek.

Crytek, şu an Hunt Showdown’u geliştirmeye ve güncel tutmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra Crysis 4 üzerinde çalışıyor. Ayrıca oyun Türkçe dil desteği barındırıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Geralt'ın sesi Hunt: Showdown'a katıldı
İlginizi Çekebilir