Gerçeğin ta kendisi, Origin Crisis'ta tehlike altında!

Merlinin Kazanı 11.04.2013 - 10:27
Batman ve Lex Luthor ile kahramanlar ve kötülerin arasında süregelen savaş oyunun yeni eklenti paketinde
ProSiebenSat.1 Games ve Sony Online Entertainment, LLC (SOE), DC Universe™ Online (DCUO) serüveninin yeni bölümü Origin Crisis’i bugün duyurdu. DCUO’nun indirilebilir yedinci eklenti paketi çoklu ve tekil oyuncular için yepyeni ve üst düzey maceralar sunarken, oyuncuları kurtarmak istedikleri ya da saldırmak istedikleri önemli kahramanlar ve kötüler doğrultusunda Batman veya Lex Luthor’ın farklı zamanlar ve alternatif gerçeklikleri arasında savaşa gönderiyor. Origin Crisis ayrıca DCUO’nun yepyeni güç kontrolü seti Quantum’u da takdim ediyor. Bu yeni eklenti paketi Mayıs ayı içerisinde PC için hazır olacak.

DC Universe Online Kreatif Direktörü Jens Anderson, “’Ya böyle olsaydı’ senaryolarını keşfetmek gerçekten ilgi çekici ve Origin Crisis’in DCUO hikayesine katacağı heyecanı oyuncularımızın deneyimlemesi için sabırsızlanıyoruz” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Bu eklentide oyuncular farklı geçmişleri ve gelecekleri oynamak için zaman yolculuğu yapabilecek. Superman, Lex Luthor için çalışsaydı Metropolis’e ne olurdu? Peki ya Bruce Wayne kanunların peşinden gitmek yerine bir katil olsaydı? Oyuncuların deneyimleyeceği ve etkileneceği hikayeler ve gerçekler bu şekilde gelişecek.”

Gerçeğin ta kendisi, Origin Crisis'ta tehlike altında!
Origin Crisis oyunculara artırılan heyecan ve tehlike ile birlikte yepyeni bir hikaye sunuyor. Brainiac mağlup edildi, ancak savaş bitmiş sayılmaz. Bu yeni bölüm, yeni hücum ve harekatlarla kahramanlara ve kötülere bir dizi macera sunarken Future Lex Luthor ve Future Batman ise zaman yolculuğunda gerçeğin ta kendisiyle savaşıyor. Bu iki isim kendi güçlerini toplayarak efsane haline gelen karakterlerin yaşamlarındaki temel olayları ve geleceklerini değiştirmeye çalışacaklar. Hikaye geliştikçe oyuncular da çeşitli çok oyunculu maceralar ve tekil simülasyonlara erişebilecek.

Origin Crisis’dan yenilikler:
Yeni Quantum Güç Kontrolü Seti – Zamanı değiştirin, yer çekimini kontrol edin ve uzayda bükülmelere sebep olun!

Rekabet dolu iki yeni hücum.
Kahramanlar için iki yeni harekat.
Kötüler için iki yeni harekat.
Efsaneleşen anormallikler – İki yeni tekil simülasyon.
Tier 5 PvE ve efsanelerden esinlenen yeni donanımlar.
Yeni yetenekler, koleksiyonlar ve ganimetler.

DCUO’nun eklentisi Origin Crisis, Legendary üyeliğe sahip olanlar tarafından ücretsiz olarak indirilebilirken, ücretsiz ve Premium oyuncular tarafından oyun içindeki Marketplace’ten satın alınabilecektir.

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 23:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gerçeğin ta kendisi, Origin Crisis'ta tehlike altında!
İlginizi Çekebilir