Getsufumaden: Undying Moon, Nintendo Switch için çıktı

Ersin Kılıç 11.02.2022 - 11:31
Getsufumaden: Undying Moon Switch srümü tüm güncellemelerinin yanı sıra dijital Deluxe Edition’da bulunan orijinal oyunu ve çok daha fazlasını içeriyor.

Geçtiğimiz yıl Steam'de erken erişime açılan Getsufumaden: Undying Moon, Direct sunumunun ardından Nintendo Switch platformu için çıktı. Oyunun bu yeni sürümü erken erişimde olan tüm güncellemelerin yanı sıra Deluxe Edition'da yer alan ve Famicom'da çıkan orijinal versiyonunu da içeriyor. Biz de geçtiğimiz yıl oyunun Steam sürümünü test etmiştik. Bu videoya ve firmanın Switch sürümü ile ilgili yaptığı açıklamaya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Getsufumaden: Undying Moon, Nintendo Switch için çıktı

Konami Digital Entertainment B.V., Nintendo Direct'te yayınladığı sekansla geçtiğimiz yıl Steam® üzerinden masaüstü bilgisayarlarda Erken Erişim’e açılan GetsuFumaDen: Undying Moon'un bugün itibarıyla Nintendo Switch™‘e çıktığını açıkladı.

Şirket ayrıca oyunun Steam® üzerinden satın alınabilen masaüstü sürümünün, 17 Şubat’ta yayınlanacak 1.0 güncellemesiyle Erken Erişimden çıkacağını belirtti. GetsuFumaDen Erken Erişim döneminde Steam® Topluluğu, resmi Twitter ve resmi Discord sunucusundan gelen geri bildirimler doğrultusunda birçok güncelleme aldı. Bu süreçte oyuna yeni aşamalar, karakterler, silahlar, boss’lar (ve daha fazlası!) eklendi. Oyunun en güncel sürümü bugün itibarıyla yeni Nintendo Switch™ oyuncularının da beğenisine sunuluyor. Geliştiriciler önümüzdeki günlerde GetsuFumaDen'e yeni içerikler eklenmeye devam edeceklerinin altını çiziyorlar. 

Getsufumaden: Undying Moon, Nintendo Switch için çıktı

Erken Erişim sırasında oyuna gelen güncellemelerinin bazıları şöyle:

  • Yeni bir oynanabilir karakter– Getsu Renge
  • Oyunu çok zor bulan oyuncular için Apprentice zorluk seviyesi
  • Yeni özellikler, ör. "Dismantle" ve ekipman derecesi yükseltme
  • Yeni bir aşama, Subspace Citadel
  • Subspace Citadel boss’u Daidarabotchi gibi yeni düşmanlar
  • Oyuncuların mağlup edilen düşmanlarını görmelerini sağlayan Hazineler Salonu
  • Yeni bir ana silah, Kamçı
  • Yeni bir Secret Art, ‘Weapon Rack Order’
  • Oyun dengelerini iyileştirme amaçlı çeşitli oyun düzenlemeleri, hata düzeltmeleri ve yaşam kalitesi iyileştirmeleri

GetsuFumaDen hayranları, Switch™ üzerinden dijital sanat kitabı, orijinal mini soundtrack ve daha önce Batı'da piyasaya sürülmemiş orijinal Japon Getsu Fuma Den Famicom oyununun bir portunu içeren dijital Deluxe Edition’ı da satın alabilecekler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 19:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Getsufumaden: Undying Moon, Nintendo Switch için çıktı
İlginizi Çekebilir