Getsufumaden: Undying Moon'a yeni bölge ve düşmanlar ekleniyor

Ersin Kılıç 20.08.2021 - 13:46
Uzak doğu temalı, 2D roguevania stili aksiyon oyunu GetsuFumaDen: Undying Moon’un ikinci büyük güncellemesi duyuruldu.

Konami'nin geçtiğimiz aylarda erken erişim ile piyasaya sürdüğü Getsufumaden: Undying Moon oyunu için yeni bir güncelleme daha geldi. Bu güncelleme ile birlikte oyuna yeni bir bölge ve yeni düşman çeşitleri ekleniyor. Biz de erken erişimde olan bu oyun için bir ilk bakış videosu hazırlamıştık. Hazırladığımız bu videoya ve firmanın güncelleme ile ilgili yayınladığı bilgilere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Getsufumaden: Undying Moon için yeni güncelleme çıktı

Konami, bugün yaptığı açıklamayla bir süre önce erken erişime açılan uzak doğu temalı, 2D roguevania stili aksiyon oyunu GetsuFumaDen: Undying Moon’un ikinci büyük güncellemesini aldığını duyurdu. Bu güncellemede oyuna eklenen yeni bir bölge bulunmakta: Subspace Citadel. Birçok hilesi ve tuzağıyla istenmeyen misafirleri uzak tutmak için tasarlanmış eski bir kale olan Subspace Citadel, GetsuFumaDen oyuncuları için yeni maceralara gebe. 

Bu yeni seviye ile, yeni bir oyun sonu canavarı da geliyor; Bir dağdan daha büyük bedeniyle oyunculara göz dağı veren Daidarabotchi, antik kale içindeki son karşılaşma olacak. Yeni düşmanlar Tenaga-Ashinaga ve Shishi Gashira da Subspace Citadel'de görünecek.

Bu güncellemedeki bir diğer büyük değişiklik de yeni eklenen Hazineler Salonu (Hall of Treasures). Getsu Klan Malikanesi üzerinden erişilebilen Hazineler Salonu’nda oyuncular, daha önce yendikleri düşmanlar hakkında daha fazla bilgi veren Savaş Kaydı'na (Battle Record) göz atabilecekler. Oyunun Steam sayfası üzerinden tüm detaylara göz atabilirsiniz.

Getsufumaden: Undying Moon'a yeni bölge ve düşmanlar ekleniyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Getsufumaden: Undying Moon'a yeni bölge ve düşmanlar ekleniyor
İlginizi Çekebilir