Ghost of Tsushima çıkış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 14.07.2020 - 11:02
Japonya'nın güneyinde yer alan Tsushima Adası'nda Moğol akınlarına karşı durduğumuz Ghost of Tsushima'nın çıkış videosu yayınlandı.

Ghost of Tsushima inceleme ambargosunun kalkmasına saatler kala oyunun çıkış videosu yayınlandı. Oyun son olarak State of Play etkinliğinde uzun bir oynanış videosu ile karşımıza çıkmıştı. Çıkış videosunda ise birbirinden güzel mekanların yanı sıra dövüş sistemine ve farklı kombolara yer verildiğini de görüyoruz.

Ghost of Tsushima çıkış videosu yayınlandı

Ghost of Tsushima incelemelerinin bugün yayınlanacağını da hatırlatalım. Biz de Merlin'in Kazanı olarak bir süredir oynadığımız oyunun incelemesi ile bugün karşınızda olacağız. Oyunun çıkış videosu ve konusu şu şekilde;

Ghost of Tsushima hakkında;

13. yüzyılın sonlarında Moğol İmparatorluğu, Doğu'yu fethetmek için bütün ulusları yerle bir etmiştir. Acımasız ve kurnaz general Khotun Khan'ın liderliğindeki dev Moğol ordusunun Japonya anakarası ile arasındaki tek engel Tsushima Adası'dır.  

Moğol saldırısının ilk dalgasında harabeye dönen adada, samuray savaşçısı Jin Sakai, klanının son sağ kalan üyelerinden biridir. İnsanları koruyup evini geri almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Yeni bir yol olan Ghost yolunu çizmek için onu savaşçı yapan gelenekleri bir kenara bırakıp Tsushima'yı özgür bırakmak için sıra dışı bir savaş başlatmalıdır.

Moğollar savaş ve silahlar konusunda hem öngörülemez hem de yenilmez bir güce sahiptir. Adayı ve Tsushima halkını korumak için Jin'in becerilerini uyarlayarak ve yeni taktikler öğrenerek üstünlük kazanın.

Benzersiz ve sürükleyici samuray savaş deneyimi için katananızı kullanarak rakiplerinizle yakın mesafeden savaşın. Ölümcül hassasiyetle uzak tehditleri ortadan kaldırmak için yay kullanımında ustalaşın. Düşmanlarınızı şaşırtan saldırılarla saf dışı bırakmak ve pusuya düşürmek için gizlilik ve aldatma taktikleri geliştirin.

Uyarlanır manzara ve organik savaş yaklaşımı, Tsushima'yı becerileri, silahları ve taktikleri oyun tarzınıza en uygun şekilde harmanlayıp eşleştirmeniz için mükemmel bir oyun alanı haline getiriyor. Jin'in hikayesi ilerledikçe, çok yönlülük ve yaratıcılık sizin en büyük silahlarınız olacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 07:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2020 21:51
Assasins creed in uzak doğu versiyonu..
Assasins creed in babası kim
Tabiki Prince of persia..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2020 19:35
bunlar hikaye dl2 nerde? oyunun çıkış tarihini 2018'den beri bekliyoruz ve aylardır haber yada ses seda yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 14.07.2020 11:03
umarım güzel bir oyun olup iyi bir IP olarak devam oyunları gelir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost of Tsushima çıkış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir