Ghost of Tsushima oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 14.05.2020 - 22:57
Yılın merakla beklenen oyunlarından Ghost of Tsushima için düzenlenen özel State of Play etkinliğinde oyunun uzun bir oynanış videosu yayınlandı.

Sony geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Ghost of Tsushima için özel bir State of Play etkinliği düzenleyeceğini açıklanmıştı. Geçtiğimiz dakikalarda sona eren bu özel etkinlikte Ghost of Tsushima için uzun bir oynanış videosu yayınlandığı gibi oyunun merak edilen birçok yönü de açıklığa kavuşmuş oldu. 

Ghost of Tsushima oynanış videosu yayınlandı

Ghost of Tsushima hakkında;

13. yüzyılın sonlarında Moğol İmparatorluğu, Doğu'yu fethetmek için bütün ulusları yerle bir etmiştir. Acımasız ve kurnaz general Khotun Khan'ın liderliğindeki dev Moğol ordusunun Japonya anakarası ile arasındaki tek engel Tsushima Adası'dır. 

Moğol saldırısının ilk dalgasında harabeye dönen adada, samuray savaşçısı Jin Sakai, klanının son sağ kalan üyelerinden biridir. İnsanları koruyup evini geri almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Yeni bir yol olan Ghost yolunu çizmek için onu savaşçı yapan gelenekleri bir kenara bırakıp Tsushima'yı özgür bırakmak için sıra dışı bir savaş başlatmalıdır.

Moğollar savaş ve silahlar konusunda hem öngörülemez hem de yenilmez bir güce sahiptir. Adayı ve Tsushima halkını korumak için Jin'in becerilerini uyarlayarak ve yeni taktikler öğrenerek üstünlük kazanın.

Benzersiz ve sürükleyici samuray savaş deneyimi için katananızı kullanarak rakiplerinizle yakın mesafeden savaşın. Ölümcül hassasiyetle uzak tehditleri ortadan kaldırmak için yay kullanımında ustalaşın. Düşmanlarınızı şaşırtan saldırılarla saf dışı bırakmak ve pusuya düşürmek için gizlilik ve aldatma taktikleri geliştirin.

Uyarlanır manzara ve organik savaş yaklaşımı, Tsushima'yı becerileri, silahları ve taktikleri oyun tarzınıza en uygun şekilde harmanlayıp eşleştirmeniz için mükemmel bir oyun alanı haline getiriyor. Jin'in hikayesi ilerledikçe, çok yönlülük ve yaratıcılık sizin en büyük silahlarınız olacak.

Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 09:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2020 11:38
Belki oynamak keyifli olur bilemiyorum ama ilk gösterdikleri haline göre bildiğimiz oyunların bir başkası olmuş. İnsanı hayrete düşürecek bir yanı yok gibi. Bakalım göreceğiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2020 19:43
Samuraylı oyunlardan hiç hoşlanmıyorum, kolpa işler geçiniz, yalan dolan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2020 14:21
balon gibi duruyor pek beğenemedim nedense
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2020 13:46
Sayfada 50 tane reklam var hangisi video zor buluyorsun. Bulup girdikten sonra bir reklamla daha karşılaşıyorsun. Görüntü çok kötü, profesyonel siteye hiç yakışmıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2020 12:42
Oyun iyi ama yapay zekası yok gibi görünüyor;challenge olmayınca Uzak Doğu temasını sevmeme rağmen eksiklikler insanın gözüne batıyor.Sekiro harici Uzak Doğu temalı oyunları çok severim ve oynarım ama eğer yapay zeka ve oynanışta düzeltmeler olmazsa satın almam mümkün değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost of Tsushima oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir