Ghost of Tsushima Director's Cut Playstation 5'de çalışacak

Murathan Özlü 30.07.2021 - 13:03
Ghost of Tsushima ekibinden başyazar Patrick Downs ile Creative Director Jason Connell, Ghost of Tsushima Director's Cut'ın PS5'de de çalışacağını belirttiler.

Ghost of Tsushima Director's Cut versiyonu, yeni içerikler ile birlikte ayrıca Playstation 5'e de uyumla halde gelecek. Iki Island Expansion adında bir genişleme paketi ve yeni bölge ile gelecek olan Director's Cut versiyonunda,  oyunun multiplayer modu Legends Mode ve Playstation 5 ile aktive olacak yenilikler olacak. Iki Island eklenti paketi, hikayenin Second Act veya daha ilerisinde olan oyuncular için açık olacak. Bu durum, oyunu çoktan bitirmiş oyuncuların da yeni paketin sunduğu maceraya atlayabilecekleri anlamına geliyor.

Ghost of Tsushima Director's Cut yeniliklier ve playstation 5 uyumluluğu

Ghost of Tsushima Director's Cut

Ghost of Tsushima Creative Direktörü Jason Connell ile Başyazar Patrick Downs, oyuna eklenece yenilikler ve PS5 uyumluluğu hakkında detay verdi. Connell;

"Iki Island'a Act 2'nin hemen ardından gitmeniz ile, hikayeyi tamamen bitirip gitmeniz  yeni bölgenin zorluğunu etkilemeyecek. Oraya hangi seviyede giderseniz gidin zorlanacaksınız çünkü oyun zorluğunu buna göre ayarlayacağız" ifadelerini kullandı.

Ghost of Tsushima Director's Cut Playstation 5'de çalışacak

Oyunu Playstation 5'de oynayacak oyuncular, konsolun yeni Dual-Sense özelliklerine ve 3D Audio desteğine göre ayarlanmış yeniliklerden yararlanabilecekler. Connell ayrıca, Ghost of Tsushima'nın ikonik kılıç dövüşü sisteminin, PS5 Dual Shockuna eklenmesi durumunda kılıç savaşları sırasında çok daha iyi bir tecrübe yaşanacağını ifade etti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2021 07:33
Fazladan 10 dolar verdikten sonra neden olmasın diye eklememişler mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2021 20:11
Bence Ps4un en balon oyunuydu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost of Tsushima Director's Cut Playstation 5'de çalışacak
İlginizi Çekebilir