Ghost of Tsushima mutlu tilkilerinin sayısı artıyor

Alparslan Gürlek 2.08.2020 - 16:36
Ghost of Tsushima oyununa ait oyun içi istatistikler paylaşıldı. Oyunun ilk 10 günü içerisinde kaydedilen sayılar muazzam yüksek ve yükselecek gibi duruyor.

PlayStation resmi Twitter hesabından yeni PS4 özel oyunu Ghost of Tsushima için istatistikler paylaşıldı. Büyük ilgi gören yeni oyun içinde oyuncular milyonlarca düşman öldürüp milyonlarca tilki sevmiş.

Ghost of Tsushima oyunundan gülümseten istatistikler paylaşıldı

Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen yeni açık dünya aksiyon RYO türündeki Ghost of Tsushima için yeni istatistikler paylaşıldı. PlayStation 4'ün en hızlı satan özel oyunundan gelen istatistiklerden bazıları ufak bir tebessüme sebep olabilir. Oyunun ilk 10 günü için paylaşılan istatistiklere dair görselleri alt tarafta bulabilirsiniz.

Ghost of Tsushima mutlu tilkilerinin sayısı artıyor

Sevilen yeni aksiyon RYO oyununu ilk 3 gün içerisinde 2.4 milyon kişi oyunu satın aldı ve bu oyuncular oyun içinde inanılmaz sayıların ortaya çıkmasına sebep oldu. Oyunun ilk 10 gününde toplam 156.4 milyon düşman ile karşı karşıya gelen oyuncular, bunların 139.4 milyonunu korku içinde diz çöktürmeyi başardı. Aynı zamanda 57.5 milyon düelloya imza attılar.

Ghost of Tsushima mutlu tilkilerinin sayısı artıyor

Oyuncular 10 gün içinde oyun zamanı ile 810.3 yılı at sırtında geçirdi, 16.2 milyon kez kaplıcaları ziyaret etti ve 14.2 milyon Haiku -Japonlara özgü bir şiir türü- yazdı. Müziğe ve sanata hassas olan oyuncular da 28.1 milyon kez oyun içinde flüt bestelerini çaldılar.

Ghost of Tsushima mutlu tilkilerinin sayısı artıyor

Bu istatistiklerin arasında yüzümüzde ufak bir tebessüm oluşturacak olan ise, oyuncuların tam 8.8 milyon kez oyundaki tilkileri sevmesi oldu. Oyunlarda hayvanların bulunması ve bunların sevilebilmesi hayatımıza yerleştiğinden beri milyonlarca oyuncu bilgisayarın başında "oy sen ne şirin bir şeysin" sesleriyle küçük dostlarımızı sevdi. Farkındalık anlamında bunun oyunlara yerleştirilmesi ise taktir edilmesi gereken hoş bir durum. Bu sevgi pıtırcığı oyuncular ise yeri geldiğinde kılıçlarını kaldırıp bambular üzerinde tam 17.1 milyon kez yeteneklerini zorladılar. Inai Tapınaklarını 37.5 milyon kez onurlandıran oyuncular aynı zamanda 15.5 milyon fotoğraf çekti.

Sadece Sony'nin değil, oyuncuların da yüzünü güldüren Ghost of Tsushima oyununa dair oyun içi istatistikler şimdilik bu kadar. Bütün bu sayılara 10 gün içerisinde ulaşıldığını hesaba katarsak daha birçok tilki mutlu olacak, birçok tapınak onurlandırılacak ve birçok düşman korku içinde diz çökecek gibi görünüyor. Ayrıca oyunun enfes atmosferi içinde de daha nice fotoğraflar çekilecek ve paylaşılacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2020 07:51
Şu oyunun ne reklamını yaptın be merlin. Çkktığı günden beri kuşundan, tilkisine haber bahanesiyle reklam yapıp duruyosun :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2020 17:37
YAŞASINNN çok sevinçliyim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost of Tsushima mutlu tilkilerinin sayısı artıyor
İlginizi Çekebilir