Sony, 1. parti firmalarını Playstation Studios çatısında buluşturacak

Ersin Kılıç 13.05.2020 - 10:40
Sony, bünyesinde bulunan 1.parti firmalar ile ilgili yaptığı duyuru ile birlikte Playstation Studios markasının logosunu ve özel giriş animasyonunu paylaştı.

Sony yaptığı açıklama ile birlikte 1.parti firmaları çatısı altında toplayacağı Playstation Studios markasını duyurdu. Aslında daha öncesinde de bu firma oyunlarının aynı isimle adlandırıldıklarını biliyoruz. Fakat bu sefer özel giriş animasyonu ve yeni bir yapılanma ile birlikte bu firmaların Playstation Studios markasına bağlandığını da söyleyebiliriz. 

Sony, 1. parti firmalarını Playstation Studios çatısında buluşturacak

Bir şemsiye misali firmaları altında toplayacak olan Playstation Studios logosu ile birlikte özel animasyonu da duyuruldu. Muhtemelen bu çatı altında yer alan firmaların oyunlarında bu animasyonu da sık sık göreceğiz. Zaten yayınlanan özel animasyona baktığımızda Uncharted, LittleBigPlanet, God of War, Ratchet & Clank, Horizon: Zero Dawn ve The Last of Us oyunların yer aldığını görüyoruz

Sony Interactive Entertainment kıdemli başkan yardımcısı ve küresel pazarlama başkanlığını yapan Eric Lempel, bu konuda oldukça heyecanlı olduklarını dile getirmiş. "Son yıllarda, hatta son 10 yılda stüdyolarımızdan çıkan oyunların her zamankinden daha güçlü olduğunu biliyoruz. Tüm bu harika oyunları tek bir marka altında nasıl toplayacağımızı düşünüyoruz. Tüketiciyi bu markayı gördüğünde Playstation'dan gelen oyunlardan bekledikleri sağlam ve yenilikçi bir deneyim yaşayacaklarını anlayacak. Markanın amacının bu olduğunu söyleyebiliriz." diyerek marka amacını anlatan Lempel, sözlerine şu şekilde devam etmiş;

"Tüketiciler bu logoyu gördüklerinde bizden bekledikleri kaliteli oyunların burada olduğunu bilmelerini sağlayacağını düşünüyoruz. Ayrıca bu markayı bilinen oyunlarımız, firmalarımız dışında henüz keşfetmediğimiz markalar için de kullanacağız"

Diğer taraftan bu girişim adımları yeni yeni atıldığı için bu logoyu The Last of us Part II ve Ghost of Tsushima oyunlarında göremeyeceğimiz de belirtilmiş. Sonrasında gelecek Playstation 4 ve Playstation 5 oyunlarında ise sık sık bu logoyu ve animasyonu göreceğiz gibi duruyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, 1. parti firmalarını Playstation Studios çatısında buluşturacak
İlginizi Çekebilir