Ghost Recon Wildlands'in PvP mod'u ne zaman gelecek?

Furkan Sakoğlu 29.09.2017 - 10:59
Tarih kesinleşti

Ubisoft'un çıkışından önce hayli merak uyandıran ancak üzerindeki ilgiyi hızla kaybeden oyunu Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, aldığı iki adet DLC ile içeriğini genişletmiş olsa da, sürekli tekrarlayan yapısı ve oyun içerisinde herhangi bir PvP mod'unun bulunmaması sebebiyle oyuncu sayısında hızlı bir düşüş yaşamıştı. Daha sonra ise Ubisoft yaptığı açıklama ile Ghost Recon: Wildlans'e Ghost War ismi ile bir PvP mod'unun, oyunu satın alan tüm oyunculara ücretsiz bir güncelleme ile dağıtılacağını duyurmuştu. 4 vs 4 şeklinde oluşacak olan PvP mod'unda, oyunun dünyasının çok büyük olması dolayısı ile uygulanan strateji yetenek kadar önemli bir hal alacak.

Ghost Recon: Wildlands'in PvP mod'u ne zaman geliyor?

Bugün ise Ubisoft, Ghost Recon: Wildlands'e gelecek olan PvP mod'unun ne zaman yayınlanacağını resmi olarak duyurdu. Ubisoft'tan yapılan açıklamaya göre yapımın 4 vs 4'lük PvP mod'u 10 Ekim'de oyunculara kapılarını açacak. Ayrıca Ubisoft ilerleyen dönemlerde yeni PvP mod'larının da oyuna eklenebileceğini, ayrıca yeni sınıfların da oyunda yer bulabileceğini belirtti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2017 14:42
Ubisoftta biraz akıl olsa birkaç modifikasyonla bu oyunu efsane bir Battle Royal oyununa çevirebilirler hazır ellerinde devasa bir harita ve silah çeşitlliliği var
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost Recon Wildlands'in PvP mod'u ne zaman gelecek?
İlginizi Çekebilir