Ghostrunner 2 resmi olarak açıklandı

Murat Oktay 23.08.2023 - 11:50
505 Games, 2020 bilim kurgu oyununun devamı olan Ghostrunner 2'nin Ekim ayında mağazalarda olacağını resmi olarak duyurdu.

Zaten büyük bir oyun ayı olan Ekim, bir başka stüdyo duyurusu ile birlikte başka bir oyunun çıkışına ev sahipliği yapacak. Bu yıl, birçok beklenen oyunla dolu geçti ve önümüzdeki aylarda özellikle Ekim ayında bir dizi yüksek profilli oyun daha bekleniyor. Ghostrunner 2'nin zaman çizelgesinin nasıl şekilleneceği henüz görülmese de, çıkışı birkaç diğer ünlü oyunla aynı döneme denk geliyor.

Ghostrunner 2 Ekim ayında çıkıyor

İlk oyundan bu yana oyun hakkında pek fazla şey söylenmedi, ancak stüdyo hayranların Ghostrunner 2'yi 2023'ün son çeyreğinde beklemesi gerektiğini belirtti. Sızıntılar çevrimiçi olarak yayılmaya başladığında, 505 Games resmi olarak devam oyununun 26 Ekim'de piyasaya sürüleceğini duyurdu. 

Bu duyurunun ardından Ghostrunner 2'nin üç farklı versiyonu ön siparişe açıldı. Tek başına oyun 39.99 dolar, Deluxe Sürüm 49.99 dolar ve Brutal Sürüm 69.99 dolar. Brutal Sürüm oyunculara oyunun çıkışından 48 saat önce erken erişim hakkı sağlayacak. Ayrıca, Ghostrunner 2'nin her versiyonu için kozmetik öğeler de sunulacak.

Oyunun içeriği ve özellikleri

Ön sipariş fragmanı, Ghostrunner devamının ne gibi içeriklere sahip olacağına dair bir önizleme sunuyor. Özellikle hikayesi, oynanışı ve mekanikleri açısından oldukça zengin. Bu devam oyununda oyuncular, siber ninja kahramanı Jack'in Dharma Kulesi'nin ölümcül tuzaklarından uzaklaşıp ötesindeki çölleri keşfedeceği bir evrende bulunacaklar. 505 Games'e göre, devam oyunu, orijinal oyundan her yönden daha üst düzeyde olmayı vaat ediyor. Bu arada, Ghostrunner 2'de motosikletle savaş gibi yeni öğeler de yer alacak.

Ghostrunner 2, zaten oyun dolu bir ay olan Ekim'de çıkacak son oyunlardan sadece biri. Assassin's Creed Mirage, Super Mario Bros. Wonder, Spider-Man 2 ve Forza Motorsport gibi birçok ünlü oyun da Ekim ayında çıkış yapacak. Son zamanlarda, Alan Wake 2 bile çıkışını Ekim ayındaki diğer oyunlar arasına eklemişti. Her halükarda, oyuncuların heyecan dolu birkaç ay geçirecekleri kesin.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghostrunner 2 resmi olarak açıklandı
İlginizi Çekebilir