Ghostwire Tokyo oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 10.09.2021 - 16:36
Dün gece düzenlenen Playstation Showcase sunumunda karşımıza çıkan oyunlardan birisi de Ghostwire Tokyo oldu.

Tango Gameworks, bugünün PlayStation Showcase canlı yayınında, tehditkar Hannya'nın başrolde olduğu heyecan verici, yepyeni bir fragman aracılığıyla Ghostwire: Tokyo'ya nefes kesici bir bakış yayınladı. 

Ghostwire Tokyo oynanış videosu yayınlandı

Hannya, Tokyo'nun üzerine nüfusunun çoğunu yok eden felaket bir sis saldı. Sonrasında, iradesine boyun eğen, tehditkar sadık militanlar grubu olan Suratsızlar’a liderlik ediyor. Gülümseyen vatandaşların bir zamanlar yürüdüğü yerde artık sadece Tango Gameworks'ün yaratabileceği türünün tek örneği yaratıklardan oluşan bir ordu duruyor: Ziyaretçiler. 

Japon efsanelerinden, folklorundan ve masallarından ilham alan Ziyaretçiler, Tokyo'da gizlenen çarpıcı, hayal ürünü düşmanlardır. Pek çok karakter, Tango'nun Tokyo'yu daha önce hiç görülmemiş otantik bir oyun dünyası aracılığıyla onurlandırma arzusuna sadık kalan "Kuchisake-onna" gibi ünlü karanlık hikayelerden geliyor. 

Ghostwire Tokyo oynanış videosu yayınlandı

Ünlü Shibuya Geçidi'nde uyanan Akito, kendisini garip bir ruhun kısmen ele geçirdiğini ve Tokyo'yu istila eden tehlikeli yaratıklarla çevrili olduğunu fark eder. Kız kardeşinin güvenliğini sağlamak için umutsuz olan Akito, Tokyo'nun tehlikeli sokaklarında savaşmak için ruhla ittifak kurmalı ve güçlü yeteneklerde ustalaşmalıdır. 

PlayStation 5® konsolunun gücü ve hızı ile Tokyo, konsolun çarpıcı ışın izleme teknolojisi sayesinde canlı bir şekilde hayat buluyor. Oyuncular sokaklarında yürürken, muhteşem neon ışıklarının yansımaları, dünyanın canlılığının ve güzelliğinin camsı aynaları haline gelen su birikintilerinin üzerine damlar. Ghostwire: Tokyo ayrıca oyuncuları oyuna daldırmak için daha hızlı yükleme süreleri ve oyuncuların Tokyo'nun sokaklarında ve çatılarında dolaşırken hareketlerini somut bir şekilde hissetmelerini sağlayan dokunsal kontroller sunar. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 19:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2021 01:20
Ps5 aldım ama hala PS4 oyunları oynuyorum.Ha kötümü değil.Ps4te oynayamadigim hit oyunları ps5 te 4k 60fps oynamak zevkli.Ama ps5 için verdiğimiz parayı hak eden bir oyun çıkar da demiyorum en azından şöyle ps5 farkı olan bir oyun duyur artık.Gösterdiklerin PS4 te rahat çalışacak oyunlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2021 18:18
Enteresan azıcık Matrix tadi var (:
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghostwire Tokyo oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir