Ghostwire Tokyo, Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi

Ersin Kılıç 13.04.2023 - 14:18
Tango Gameworks imzasını taşıyan Ghostwire Tokyo, daha önce belirtildiği gibi Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi.

Ghostwire Tokyo bazı yönlerden eleştiriler alsa da özellikle atmosferi ve doğa üstü güçleri kontrol etmemiz konusunda beğeni toplamıştı. Oyunla ilgili çok daha fazla ayrıntıya Ghostwire Tokyo inceleme içeriğimizden göz atabilirsiniz. 

İşte geçtiğimiz yıl Mart ayında çıkan ve yeni güncellemesi de gelen oyun daha önce belirtildiği gibi sonunda Xbox Gamepass sistemine eklendi. Bethesda'nın konu ile ilgili yaptığı açıklama ve detaylar şu şekilde;

Ghostwire Tokyo, Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi

Bugünden itibaren Xbox Series X|S ve Xbox Game Pass oyuncuları Tango Gameworks'ün eleştirmenlerce beğenilen doğaüstü aksiyon macera oyunu Ghostwire: Tokyo'yu deneyimleyebilecekler. Ek olarak Tango Gameworks yepyeni bir oyun modu, keşfedilecek yeni bölgeler, uzatılmış hikâye ara sahneleri ve geliştirilmiş savaş seçeneklerinin yer aldığı Spider's Thread güncellemesini de tüm platformlar (PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC) için yayınladı. 

Ghostwire: Tokyo'nun Xbox'ta çıkan sürümü, oyunun ilk çıktığı tarihten bu yana olan tüm güncellemeleri ve Spider's Thread güncellemesini kapsayarak size oyunun en eksiksiz halini sunacak. Keşfedecek yeni bölgeler, yüzleşecek düşmanlar ve yüzleşirken kullanacağınız yetenekler içeren Spider's Thread oyun modu dahil birçok yeni içerik oyuncuları bekliyor.Ayrıca bu güncellemeyle birlikte oynanış kalitesi düzeltmeleri de geliyor.   

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghostwire Tokyo, Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi
İlginizi Çekebilir