1/2

Gigabyte Ghost M8000X

Özgür Yıldız 18.10.2010 - 10:51
Oyun oynama alışkanlıklarınızı değiştirme zamanı
Son zamanlarda sık sık karşımıza çıkan oyuncu fareleri, bizlere farklı özellikler sunarken, oyun oynama alışkanlıklarımızı da değiştiriyorlar. Bunlardan en son elimize aldığımız da Gigabyte Ghost M8000X.

Özellikle sağ elini kullanan oyuncular için tasarlanmış olan Ghost, uygun bir ergonomiye sahip. Elinize aldığınızda başparmağınıza iki adet buton denk geliyor. Bunun dışında orta parmağınızı biraz geriye çektiğinizde DPI ayarlama butonlarıyla karşılaşıyorsunuz. Bu butonla birlikte 810 DPI’dan 6030 DPI’a kadar çözünürlük belirleyebiliyorsunuz. Bu seviyeyi arttırıp azalttığınızda, hemen işaret parmağınızın sol tarafında bulunan küçük LED’ler size hangi seviyede olduğunuzu gösteriyor. Son olarak, yüzük parmağınızın hemen önünde de bir adet buton bulunuyor. Toplamda 9 buton bulunan farenin geri kalan butonları ise tekerleğin sağ, sol ve altında yer alıyor.

Gigabyte Ghost M8000X
Sol ve sağ tarafı lastik kaplanmış olan Ghost M8000X, dış kaplamasıyla elinizden kolay kolay kaymıyor. Alt tarafında çevirip açabileceğiniz kapakla birlikte içerisine bir adet 20 gr, 3 adet 6 gr’lık ağırlıklarını yerleştirebiliyorsunuz. Bu şekilde 6’dan 38 gr’a kadar ağırlık seçeneklerini kullanabiliyorsunuz.
 
Ghost’un içerisinde bulunan 32 Kb’lık hafızayla birlikte 5 farklı oyun profili kaydedilebiliyor. Bu profiller, farenin üzerindeki Ghost yazısının farklı renkleriyle ifade ediliyor.