GIGABYTE İnce Mini-ITX serisi anakartlarını sunar

Merlinin Kazanı 22.02.2013 - 18:19
DIY All-in-One PC ekosistem geliştirmede lider
GIGABYTE bugün İnce Mini-ITX form faktörüne dayalı yeni anakart serisini duyurdu.Yeni GIGABYTE H77TN ve B75TN anakartlar Intel'in AIO PC spesifikasyonuna uygun ince ve kompakt All-In-One (AIO) PC tasarımların oluşturulmasına olanak sağlamaktadır.

Geleneksel Mini-ITX anakartlara kıyasla % 43 daha ince olarak düşük profil tasarımı içeren GIGABYTE İnce Mini-ITX anakartlar, geleneksel bir masaüstü PC kurulumundan beklediğiniz performans ve özellik seçenekleri ile tam özellikli bir PC deneyimi sunuyor. Buna ek olarak, GIGABYTE İnce Mini-ITX anakartlar aynı zamanda Intel'in İnce Mini-ITX özelliklerine uygun ticari ve endüstriyel PC tasarımlarını geniş bir yelpazede uygun hale getirmek için esnek güç girişi ve IO genişleme özellikleri sunmaktadır.

GIGABYTE İnce Mini-ITX serisi anakartlarını sunar
GIGABYTE Anakart İş Birimi Başkan Yardımcısı Henry Kao "GIGABYTE İnce Mini-ITX anakartlar masaüstü PC pazarına olan bağlılığımızı vurgulamakta ve gelişmekte olan AIO segmentindeki liderliğimizi pekiştirmektedir", yorumunda bulunmuştur. "İnce Mini-ITX gibi yeni form faktörlere sahip olan GIGABYTE, endüstriyel PC'ler gibi geleneksel olarak hizmet etmediğimiz pazar segmentlerine kapılarını açarken masaüstü PC tasarımında sürekli yenilikler geliştirmektedir." 

Intel Bayi Kanalı Başkan Yardımcısı Steve Dallman "IDC, AIO büyüme oranının önümüzdeki üç yıl içinde yaklaşık% 26 olmasını bekliyor. Masaüstü sistemleri için AIO’ın 2013 ve sonrasında sıcak büyüme pazarı olması hiç de şaşırtıcı değil. Biz GIGABYTE’ın bu önemli AIO ekosistemin gelişmesine katkıda bulunduğunu görmekten heyecan duyuyoruz “ demiştir. "Özellikle GIGABYTE’ın küçük işletme ve ev platformları için Intel B75 ve H77 Express yonga setlerine dayanan yeni ürünler sağladığını görmekten heyecan duyuyoruz. Yakında piyasada olacak bu yeni GIGABYTE İnce Mini-ITX anakartlar üzerine inşa edilen yeni AIO sistemleri heyecanla bekliyorum "
 
GIGABYTE İnce Mini-ITX Anakartlar
GIGABYTE H77TN ve GIGABYTE B75TN anakartlar 2. ve 3. nesil Intel Core işlemcileri destekleyen Intel H77 ve B75 yongalarına dayanmaktadır. Sadece 17cm x 17cm ebatlarında ve 2.5cm yüksekliğindeki  GIGABYTE İnce Mini-ITX anakartlar seçilebilir bir panel güç sürücüsünü, 12v ve 19V seçeneklerini içeren seçilebilir arka ışık gücünü ve güç kaynağı seçenekleri için 12V’tan 19V’a kadar geniş bir gerilim girişi aralığını içeren esnek güç özelliklerini entegre etmektedir.

GIGABYTE İnce Mini-ITX serisi anakartlarını sunar
GIGABYTE İnce Mini-ITX anakartlar modern ve eski IO seçeneklerini geniş bir yelpazede sunan hem mSATA hem de Mini PCIe yuvaları ile birlikte x4 PCI Express genişleme yuvası ile mükemmel IO esnekliği sunmaktadır.

İnce Mini-ITX: Hızla Gelişen Bir Ekosistem

İnce Mini-ITX, ince şasi ve yapılar ile uyumluluk sağlayan; ilave 2.5cm IO kalkan yüksekliği sınırlamasını ekleyerek, popüler ve olgunlaşmış 17cm x 17cm Mini-ITX form faktörü üzerinde oluşmaktadır. CPU soket yerleşimi ve SODIMM bellek gibi diğer optimizasyonlar, performans ve özelliklerinden ödün vermeyen güç gösterişli sistem tasarımları için inşa edilmiş bir form faktörü oluşturmak için bir araya gelmiştir.

İnce Mini-ITX kılavuzlarını uygulayan bir çok All-in-One şasi tasarımları şu an mevcuttur ve daha fazlası da 2013 yılı içerisinde beklenmektedir. Çoğu şasiler, dokunmatik özellikli HD ekranların, iç soğutma bileşenin birleşimidir ve GIGABYTE İnce Mini-ITX anakartlar ile sorunsuz çalışacak şekilde koşumlanmıştır.

GIGABYTE İnce Mini-ITX anakartlar POS sistemleri, casino oyun bilgisayarları, endüstriyel bilgisaylar ve dijital tabela birimlerini kapsayan bir dizi slim-line endüstriyel ve ticari alanlar için mükemmel bir seçimdir. GIGABYTE İnce Mini-ITX anakartlar kendi All-in-One PC’sini oluşturmak isteyen herhangi bir DIY kullanıcı veya bilgisayar toplayıcısı için başlangıç noktasıdır.

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 18:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
GIGABYTE İnce Mini-ITX serisi anakartlarını sunar
İlginizi Çekebilir