GIGABYTE Yeni HD Anakart Serisini Sunar

Merlinin Kazanı 29.11.2012 - 10:55
HDMI ve DVI Çıkışlara Sahip Giriş Seviyesi Anakart Modelleri
GIGABYTE TECHNOLOGY Co Ltd, bugün giriş seviyesi anakart modellerinden HDMI ve DVI gibi eşi görülmemiş çift dijital ekran desteğine sahip, en son HD serisi anakartlarını tanıttı.

Yeni GIGABYTE HD anakart serisi, cazip ve uygun fiyat noktalarında HDMI ve DVI portlara sahip anakartlarıyla, gerçek dijital ekran çıkışlı üst seviye model anakartlarla rakabet edebilir durumdadır. Artık tüm DIY meraklıları, bugünün HD ekranlarında ve TV'lerinde en yaygın entegre dijital çıkış teknolojileri kullanarak gerçek HD ekran özelliğinin keyfini çıkarabilirler.

GIGABYTE Anakart İş Birimi Başkan Yardımcısı Henry Kao, "Yeni GIGABYTE HD anakart serisi ile müşterilerimiz giriş seviyesi anakartlarından çok daha fazla performans/fiyat faydası elde edebilecekler" yorumunda bulundu. "Bu segmente çift dijital ekran bağlantı noktalarının eklenmesi giriş seviyesi anakart tasarımınının çıtasını yükselterek, GIGABYTE markasını rekabette ayrı bir konuma getirmektedir.”

Dijital Ekran Desteğini Standart Özellik Durumuna Geldi
GIGABYTE Yeni HD Anakart Serisini Sunar
  HDMI gibi dijital çıkış teknolojileri,tek bir kablo üzerinden HD ses* ve video sinyallerini taşıma avantajı ile, birçok HDTV'lerde ve PC monitörlerinde bilfiil standart haline gelmektedir. , Dijital ekran çıkışları analog görüntü çıkışlarından daha yüksek ekran çözünürlükleri sunarak; HDCP (Yüksek Bant Genişliği Dijital İçerik Koruma) yoluyla korunan içeriğe erişimin yanı sıra en son 3D medya içeriği için destek verir.

Çift dijital ekranlara erişime sahip olmak, giriş seviyesi anakartların genelde sağladığından çok daha fazla veriyi ekranda sunduğundan, aynı zamanda verimliliği artırmak için harika bir yoldur. GIGABYTE HD serisi anakartlar ek bir dijital ekran veya projektörün öncelikli olduğu iş, ofis ve eğitim çalışmaları için idealdir.

* (DVI ayrı bir ses kablosu gerektirir)

GIGABYTE Ultra Durable 4 Klasik
GIGABYTE Yeni HD Anakart Serisini Sunar
  GIGABYTE HD serisi anakartlar, sık karşılaşılan arıza tehditlerini önlemek için dahili özellikler ile GIGABYTE Ultra Durable 4 Klasik teknolojisini entegre eder. Bir dizi teknolojiler ve cam yapı PCB teknolojisi, Isı Direnci Düşük RDS (on) MOSFET, dalgalanmaya karşı IC'ler, katı kapasitörler ve GIGABYTE DualBIOS gibi özellikler kullanılarak neme, elektrostatik hasara, elektrik kesintisine ve yüksek sıcaklıklara karşı koruma elde edilir.

GIGABYTE HD Serisi Modeller
GIGABYTE HD serisi anakartlar bir dizi çok ekonomik ve dijital yetkinlikte anakartları oluşturarak, hem Intel 2. ve 3. nesil Core hem de AMD A-Serisi platformları kapsamaktadır.

GIGABYTE Yeni HD Anakart Serisini Sunar
- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 01:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
GIGABYTE Yeni HD Anakart Serisini Sunar
İlginizi Çekebilir