GIGABYTE'ın Computex güzelleri burada

Merlinin Kazanı 2.06.2012 - 13:28
Demos Thunderbolt, All Digital Power, 3D BIOS ve dahası
 GIGABYTE TECHNOLOGY, Computex 2012 için geniş bir yelpazede yeni ve heyecan verici anakart tasarımlarını ve Computex 2012’de gösteri başlayana kadar söylenmeyecek çok gizli yeni bir GIGABYTE teknolojisini duyurdu,.

Computex 2012 fuarı, gelmesi beklenen Thunderbolt  teknolojisine sahip GIGABYTE 7 serisi anakartlara ilk defa göz atma imkanını sunuyor. Birden fazla cihaz için iki yönlü 10Gbps veri hattı kullanarak eşzamanlı bağlantıyı destekleyen, GIGABYTE Thunderbolt  anakartlar, masaüstü bilgisayarların esnek, yüksek performanslı bağlantısının yeni seviyelere ilerlemesini sağlıyor.

GIGABYTE bu fuarda, devrimci 3D BIOS grafik arayüzü ile All Digital Power ve GIGABYTE UEFI DualBIOS özel nitelikleri ile birlikte 3. nesil Intel Core işlemcileri destekleyen son 7 serisi anakartlarını sunuyor olacak. GIGABYTE 7 serisi anakartlar, G1.Killer serisinin en son çıkardığı üstün oyun anakartları olan, G1.Sniper 3 ve kompakt üretim tipi Micro-ATX olan G1.Sniper M3’ü kapsıyor.

Yeni X79S platformlu anakartlar da Computex 2012’de görücüye çıkacak. Intel C606 yonga setine sahip ve Intel Xeon işlemcileri, ECC belleği ve Serial Attached SCSI sabit diskleri destekleyen, GIGABYTE X79S anakartlar; kurumsal sınıf depolama, güvenilirlik ve beygir gücü gerektiren iş istasyonu yapılar için ideal bir platformdur.

GIGABYTE’ın güvenli bir ev bulut ortamının merkezi haline gelmek için masaüstü bilgisayarın rolünü nasıl büyüttüğünü göstermek üzere, son GIGABYTE Dual Band Wi-Fi ve Bluetooth 4.0 PCIe genişleme kartı özelliğine sahip anakartları da fuarda sergileniyor olacak.

Gelmesi beklenen A85X yonga setli, (Trinity kod adlı) AMD A10 APU’ya sahip, yeni FM2 soketli GIGABYTE anakartlarının sergilenmesiyle birlikte, merakla beklenen AMD Virgo platformu Computex 2012’de ilk defa sunulacak

Bu yılki yeni GIGABYTE anakartların tümünü görmek için, Computex 2012 Salon 1, Stand D0002’de GIGABYTE’ı ziyaret ediniz .

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
GIGABYTE'ın Computex güzelleri burada
İlginizi Çekebilir