Giriş seviye telefonlara odaklanan PUBG Mobile Lite çıktı

Ersin Kılıç 8.08.2019 - 09:29
Oyunun skalası genişliyor

PC sürümünde olduğu gibi mobil sürümüyle de en çok oynanan yapımlardan biri olmayı başaran PUBG için yeni bir sürüm daha çıktı. PUBG Mobile Lite sürümü düşürülen grafikleriyle giriş seviyesindeki akıllı telefonlara odaklanıyor. 

Giriş seviye telefonlara odaklanan PUBG Mobile Lite çıktı

Mobil sürümde olduğu gibi Unreal Engine 4 ile geliştirilen bu Lite sürümü 60 kişilik daha ufak bir haritaya sahip. 400 MB kurulum paketi ile 2 GB belleğin altında olan modellere odaklanan PUBG Mobile Lite için firmanın açıkladığı genel özellikler ise şu şekilde;

Geliştirilmiş hedef yardımı: Yeni hedef yardımcısı, zayıf ağ bağlantı koşullarında son derece kullanışlı ve hedef almayı kolaylaştırıyor. Sürünürken ve ayakta farklı bir deneyim sunan hedef yardımı özelliği, eşsiz bir PUBG MOBILE deneyimini korurken kontrolleri basitleştiriyor.

Winner Pass’e geçiş: Royale Pass’in yerini alan Winner Pass, daha hızlı sandık kilitlerini açarken, bir ay sürecek ve fantastik ödüller verecek.

Mermi izi ayarı: PUBG MOBILE Lite, artan mermi hızı ve mermi düşme efektinin ortadan kalkmasıyla, kötü ağ bağlantılı ortamlarda bile daha temiz bir atış imkânı sunuyor.

Geri tepme önleme: Silah tepmelerini önleyen mekanizma, bağlantı koşullarının kötü olduğu ortamlarda dahi oyun kontrolünü kolaylaştıracak. Farklı silahların farklı tepme gücü olacak ve bu da her silah ile farklı bir deneyim sunacak.

Artan öldürme süresi: Oyunda ‘Time to Kill’ süresi artarak oyuncuların sıkı çatışmalarda hayatta kalmasını kolaylaştıracak ve toplam deneyimin daha agresif olmasını sağlayacak.

Konum görüntüleme: Mini harita kapsamındaki nişancılar görülebilecek, bu da mücadeleleri hızlandıracak.

Hareket ederken iyileş: Oyuncular durmadıkları her an iyileşecekler. Bu özellikle yüksek gecikme süresinde iyileşme imkanı verirken, oyunun temposunu artıracak ve hayatta kalma olasılıklarını iyileştirecek.

Bina / İkmal iyileştirmesi: Daha ufak haritalarda bina yoğunluğu ve sandık frekansı artırıldı. Böylece loot süreci ve mücadelenin ilerlemesi hızlandırıldı.

Harita kalitesi iyileştirmesi: Oyunda optimize harita kalitesi ve paraşüt yükleme ekranı olacak.

RPG ve yeni ateşli silah entegrasyonu: LITE’ta oyuncular bazı oyun modlarında yeni saldırı ve savunma taktikleri geliştirme şansı verecek yeni bir silahı kullanabilecekler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Giriş seviye telefonlara odaklanan PUBG Mobile Lite çıktı
İlginizi Çekebilir