GIST'te resmi Rainbow Six: Siege turnuvası olacağı açıklandı

Furkan Güler 29.01.2018 - 16:59
Takımınızı zaman kaybetmeden kurmanızı öneriyoruz.

GIST (Gaming İstanbul) etkinliği kapılarını bu sefer de Tom Clancy's Rainbow Six Siege oyuncuları için açıyor. 3 - 4 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan turnuvada Türkiye'nin en iyi oyuncuları kozlarını paylaşacak. Taktiksel FPS klasmanında en iyi rekabetçi oyun olarak gösterilen Tom Clancy's Rainbow Six Siege'in oynanış mekaniklerinde takım oyununun oldukça büyük bir etkisi bulunuyor.

GIST etkinliğinde resmi Rainbow Six: Siege turnuvası olacak

GIST etkinliğinde Rainbow Six: Siege turnuvası olacak

GIST sayfasında açıklanan turnuvanın ödülleri ise şöyle,

Birincilik Ödülleri: NVIDIA ve MSI’ın destekleriyle Cumartesi ve Pazar günü turnuvayı kazanan takımın tüm oyuncularına MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G ekran kartı ve Ubicollectibles serisinden SIX KOLEKSİYON FİGÜRÜ vereceğiz. Bu yüksek detaylı figürler gerçek birer koleksiyon parçası ve son derece sınırlı sayıda üretildiler. Bu seride SMOKE, ASH, MONTAGNE, IQ ve Ubisoft Store’a özel TACHANKA operatör karakterleri bulunuyor. Ayrıca kazanan takımın tüm üyeleri 600 RAINBOW SIX SIEGE KREDİSİ ve bir RUBY SKIN de kazanacak.

İkincilik Ödülleri: Cumartesi ve Pazar günkü final turnuvalarında ikinci olan takımın tüm üyeleri 600 RAINBOW SIX SIEGE KREDİSİ ve bir RUBY SKIN de kazanacak. Turnuvaya katılmak için ise GIST etkinliğinin sayfasında yer alana açıklamayı okuyabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2018 18:00
Ruby skin dediğin 8 tl hocam.
Bu ubisoft deilmi milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyen "türk oyuncular yeni operatorler için takipte kalsın süprizler olabilir" diyip de bu yıl türk operator çıkarmayıp bide üstüne dalga geçer gibi faslı operator getirem
Kalan Karakter: 300 Gönder
GIST etkinliğinde resmi Rainbow Six: Siege turnuvası olacak
İlginizi Çekebilir