GIST'in Profesyonel Bilet'inde Black Friday indirimi başladı

Furkan Güler 22.11.2018 - 13:49
Ucuza bilet almak isteyenler için.

Türkiye'nin en büyük oyun ve popüler kültür fuarlarından bir tanesi olan Gaming İstanbul (GIST), bu sene bir kez daha karşımıza çıkacak. Ancak fuar başlamadan önce yetkililer Black Friday'e özel olarak fuar için satılan Profesyonel Bilet kategorisinin indirime gideceğini duyurdu. 23.11.2018 00:00 - 25.11.2018 00:00 tarihleri arasında olan bu indirim sayesinde Profesyonel Bileti yüzde 70 indirimli satın alabilirsiniz. GISTBF indirim kodunu kullanarak alacağınız bilet sonrasında sadece ziyaretçi olarak kalmayıp, aynı zamanda özel konferanslara da girebileceksiniz.

Merakla beklenen Gaming İstanbul (GIST) fuarı için özel Black Friday kampanyası başladı

Ayrıca hepsiburada.com'un, GIST ana sponsoru olduğunu belirtelim. Piyasaya yeni çıkmış oynaması ücretsiz oyunların yanı sıra Sony'nin katılımı ile PlayStation 4'ün özel oyunlarını ilk elden deneme şansını da elde edebileceğimizi düşünüyoruz.

Son olarak ülkemizin bağımsız yapımcılarına da destek veren GIST'te, bakalım bu sene hangi yapımları göreceğiz? Ülkemizde binlerce oyuncunun ziyaret ettiği fuarı aynı zamanda yurt dışından insanlar da ziyaret ediyor. Yabancı geliştiricilerin de katıldığı fuarın diğer tür biletlerini şimdiden satın alabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
GIST'in Profesyonel Bilet'inde Black Friday indirimi başladı
İlginizi Çekebilir