Global Game Jam'in İstanbul ayağında yine BUG'a davetlisiniz!

Hürcan Köse 27.01.2016 - 15:32
Üstelik "VR First"e de tam erişim sağlanabilecek
Tüm dünyada aynı anda düzenlenen Global Game Jam etkinliğinin Ankara ayağının gerçekleşeceği mekanı dünkü haberimizde göstermiştik.

Sekizincisi düzenlenecek olan Global Game Jam etkinliğinin İstanbul ayağı bu sene yine geçen sene olduğu gibi Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarı'nda (BUG) gerçekleşecek. Etkinlik 29-31 Ocak tarihleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi'nin Galata Kampüsü'nde yerini alacak. Tam 150 kişilik bir oyun geliştiricisi, sanatçı ve tasarımcı ekibi birleşip 48 saat içerisinde yapabildiklerinin en iyisini yapıp ortaya bir oyun çıkaracaklar.

GGJ İstanbul @ Bug'a bu sene Riot Games ve Netmarble Türkiye sponsor, MSI ve Logitech firmaları da destekçi oluyor. Ayrıca yine BUG'da 19 Ocak'ta lansmanı yapılan ve Crytek & BAU işbirliği projesi olan "VR First" sanal gerçeklik laboratuvarı da etkinlik süresi boyunca katılımcıların VR oyunları geliştirmeleri için aktif olacak. Siz de oyun geliştirme konusunda bilgilenmek ve fikirlerinizi diğer oyuncularla paylaşmak istiyorsanız Bahçeşehir Üniversitesi'ne davetlisiniz!

Global Game Jam'in İstanbul ayağında yine BUG'a davetlisiniz!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Global Game Jam'in İstanbul ayağında yine BUG'a davetlisiniz!
İlginizi Çekebilir