Goat Simulator'ın hikayesi varmış!

Özgür Yıldız 9.05.2014 - 10:59
Bakın hikayesi nasılmış
Son dönemin en saçma oyunlarından olan Goat Simulator, meğer çok önemli bir hikayeye sahipmiş.

Goat Simulator'ın hikayesi varmış!
Oyunun Steam Topluluk sayfasında sorulan bir soruya cevap veren geliştiricilerden Armin Ibrisagic, cevabında Goat Simulator'ın aslında bir hikayesi olduğunu belirterek hikayeyi oyuncularla paylaştı.

İşte Goat Simulator'ın hikayesi:

"Eğer dikkatli bakarsanız, oyundaki tünellerden birinde "Himlen", diğerinde "Helvete" yazan tabelalar göreceksiniz. Eğer bunları Google Translate'e koyarsanız, "Himlen"in "Cennet", "Helvete"nin de "Cehennem" anlamına geldiğini göreceksiniz. Zaten bu yüzden oyunda bir Şeytani Keçi, bir de Melek Keçi bulunuyor.

Bu nedenle oyundaki pentagram işareti, "Helvete" tabelasına daha yakın, hatta miting (Ukrayna'da şu an yaşanan kaosu simgeleyen) de haritanın bu kısmında. Goathenge de cehenneme daha yakın ve insanlığın ilerlemesi için geleneklerin ve eski adetlerin yok edilmesini sembolize ediyor. Low Gravity Testing Facility ve Beacon da "Himlen"e daha yakın ve araştırma, ilerleme ve umudu sembolize ediyor. İçine düşülen çukur da bazı şeylere hazır olmadan acele etmememiz gerektiğini gösteriyor.

Bütün bunlar buzdağının görünen kısmı, arayanlar daha fazlasını bulacaktır. 1.1 yamasıyla gelecek yeni haritayı ise sizin analizinize bırakıyorum."


İşte Ibrisagic'in cevabı böyleydi. Bakalım 1.1 yamasıyla gelecek yeni harita, ne gibi "önemli" hikayeler ve dersler barındıracak.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 09:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2016 22:45
oyun çok komik ama
Kalan Karakter: 300 Gönder
Goat Simulator'ın hikayesi varmış!
İlginizi Çekebilir