God of War AMD FSR 2.0 güncellemesi çıktı

Ersin Kılıç 1.06.2022 - 12:53
PlayStation sürümünün ardından sene başında PC sürümü ile karşımıza çıkan God of War AMD FSR 2.0 güncellemesine kavuştu.

Son yılların en başarılı oyunlarından biri olan God of War, 2018 yılındaki konsol çıkışının ardından önce PS5 sürümü daha sonra ise PC sürümü ile karşımıza çıkmıştı. Kratos ve Atreus'un hikayesine odaklanan oyun, bu yılın en başarılı PC oyunlarından biri olarak gösteriliyor. Performans olarak hali hazırda iyi bir iş çıkarılan PC portu yeni güncellemeler ile birlikte daha iyi hale gelmeye devam ediyor. İşte God of War AMD FSR 2.0 güncellemesi ile birlikte oyunun performansında yeni iyileştirmeler oyuncuları bekliyor diyebiliriz.

God of War AMD FSR 2.0 güncellemesi yayınlandı

God of War AMD FSR 2.0 güncellemesi çıktı

Santa Monica ve oyunun PC sürümü üzerinde çalışan Jetpack Interactive yeni bir güncelleme daha yayınladı. Oyunun 1.0.12 güncellemesi ile birlikte bir dizi iyileştirmenin yanı sıra God of War AMD FSR 2.0 desteğine de kavuşmuş oldu. FSR 2.0 güncellemesi ile birlikte oyunun FPS performansında da gözle görülür bir artış yaşanıyor. Bu güncelleme ile birlikte oyun hem DLSS hem de FSR 2.0 desteğine sahip olan yapımlar arasına katılmış oldu.

AMD FSR 2.0 desteğinin yanı sıra 1.0.12 güncellemesi oyundaki bazı hata düzeltmeleri de içeriyor. Daha spesifik olarak, Özellikle hedef alma ve blok özelliklerindeki bazı aksaklıkların yeni güncelleme ile giderildiği belirtilmiş. Kratos'un hikayesi bu yıl çıkması beklenen God of War Ragnarok oyunu ile devam edecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2022 15:11
Vallahi helal olsun.Adamlar oyun cıkışından itibaren hiç boş bırakmadılar.Güncellemelerle oyunu en iyi hale getirdiler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War AMD FSR 2.0 güncellemesi çıktı
İlginizi Çekebilir