God of War, artık her yerde sizinle

Merlinin Kazanı 20.12.2010 - 14:25
PSP 3000 ve God Of War: Ghost of Sparta bir arada satışta!

Spartalı amansız savaşçı Kratos, God of War’a yükselişi hakkındaki her şeyi açıklayan bir destanla PSP’ye™ (PlayStation®Portable) döndü. 3 boyutlu derinlik, eşsiz bir gerçeklik ve sürükleyici bir macera sunan bu efsane, PSP 3000 ve God Of War: Ghost of Sparta olarak peşin fiyatı 446 TL’ye satışta! 

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), birkaç milyon adet satılan God of War®’un yeni destansı edisyonu God of War®: Ghost of Sparta’nın PSP™ (PlayStation®Portable) üzerinde çıktığını duyurdu. Dawn Studios’da Ready tarafından geliştirilen ve Aralık’ta mağazalara çıkan serinin son oyunu, Spartalı amansız savaşçı Kratos’u, trajik geçmişi, acımasızlığı, düzensizliği ve God of War konumuna hızlı yükselişi hakkındaki her şeyi açıklayacağı bir seyahatte gösteriyor. Sparta ruhu, God of War’da sevdiğiniz her şeyi içeriyor ve mobil haldeyken de dilediğiniz zamanda ve yerde oynamanız için taşınabilir bir platformda sert hareketler, destansı bir öykü ve grafikler sunuyor.

Efsanevi kötü adamlar dünyasına hoş geldiniz!

Orijinal God of War®’un bittiği yerden başlayarak anti-kahraman Kratos’un yakasını ölümlü geçmişinin hayalleri bırakmaz, bir keşif ve intikam araştırmasında Atlantis’i yönetir. Kratos, geçmiş yaşamının karanlık ve bozuk ahlaklı sırlarını açıklayacağı bir seyahattedir. Siz antik Yunanistan’ın, Kral Midas’ın, Griffin’in ve korkunç deniz canavarı Scylla’nın gücüne karşı savaşırken, Kratos Atina Kılıçları’nı kuşanır. Kontrolünüzdeki korkunç yeni silahlarla, Şimşek Zinciri ve Dolu Fırtınası’nı da içeren tamamen kaos ortamına girin ve ilerideki dövüşler için bir dizi hazır yeni çevik dövüş hareketleri ile niteliklerinizi tamamlayın.
 
SCEE Avrupa İçerik Pazarlama Müdürü Toby Morrish, “Kratos’un, God of War: Ghost of Sparta ile PSP’de geri gelmesi bizi heyecanlandırdı. Bu çarpıcı oyun, PSP’nin güzel grafikler, derin bir öykü ve üç boyutlu hareketler sağlamadaki yeteneklerinin bir göstergesi.  God of War öyküsü inanılmaz bir başarıyla sürüyor ve şimdi bu oyunun tutkunları dışarıda nerede olurlarsa olsunlar tanrıların gücünü deneyebilir” dedi. 

Sparta’nın Hayaleti, Savaş Tanrısı’na 3 boyutlu derinlik kattı

Kratos’un PlayStation®2, PlayStation®3 (PS3™) ve PSP’de God of War oyunundaki çılgınlıkları, bugüne kadar PAL’de 5 milyon kopyadan fazla sattı. Seriye yapılan son ek olan Ghost of Sparta, üç boyutlu derinlik ve ölçek, dokuz saatten daha uzun bir oyunla, oyun tutkunlarını şaşırtıyor. Dawn stüdyolarında hazırlanan oyun, bu destansı macerayı nerede olursanız olun gerçek hayata taşımak için son derece gerçekçi grafikleri, akıcı ve gerçeğe benzer karakterler, güçlü bir silah sistemi, yeni güçler ve artırılmış navigasyon yetenekleri ile mükemmel bir şekilde birleştiriyor.
 
Tanrılarla savaşa hazır mısınız?

Bir kez daha tanrılarla savaşma şansını kaçırmayın. PSP için God of War: Ghost of Sparta, artık raflarda. PSP 3000 ve God Of War: Ghost of Sparta’nın peşin fiyatı ise 446 TL

-Basın Bülteni

Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War, artık her yerde sizinle
İlginizi Çekebilir