God Of War: Ascension'a yeni yama açıklandı

Berkant Jeff Akarcan 5.04.2013 - 12:00
1.04 yaması bir çok yeni şeyle geliyor
Sony Santa Monica, önümüzdeki günlerde çıkacak olan God of War: Ascension'ın 1.04 yamasının oyuna getireceği yenilikleri açıkladı. Çıkış tarihi henüz kesin olarak açıklanmayan yamanın şu an son test aşamasında olduğu söylendi, yani bir iki haftaya geleceğini tahmin ediyoruz.

God Of War: Ascension'a yeni yama açıklandı
Buna göre oyuna eklenecek yeni özellikler ve geliştirmeler şu şekilde:

- Elit Seviyeler: 30. Seviyenin üzerine çıkın
30 olan seviye sınırı 40'a çıkacak. Yeni 10 seviye ile birlikte, yeni bir eşya, iki yeni yadigar ve bir ultimate büyü de gelecek. Seviye sınırına dayanan oyuncular, artık şampiyonlarını daha da geliştirebilecek.

- Şampiyon Kayıtları
Dövüşlerdeki başarılarınıza artık ana menüden ulaşabileceksiniz. Hava atmak isteyenler için birebir. Bu kayıtlarda ölüm / öldürme oranı, kazanma oranı gibi klasik istatistiklerin yanı sıra Trial of the Gods modunda ne kadar başarılı olduğunuzu da görebileceksiniz.

- Ses Olayları
Bir çok oyuncunun yaşadığı ses sorunlarının farkında Sony ve bunları düzeltecek. Bu yama için en önemli noktalardan birisi bu, zira ses tasarımının God Of War deneyiminin en büyük kısımlarından biri olduğunu düşünüyor Santa Monica stüdyosu.

- Matchmaking Optimizasyonu
Bizim de oyunun incelemesinde söylediğimiz, hatta kapalı betadan beri belirttiğimiz, matchmaking sisteminin yetersiz oluşu 1.04'te düzelecek. Oyuncular da topluluk sayfalarında bu şikayetlerini belirtiyorlardı zaten. Maçlara girişler hızlanacak, rakipleriniz daha dişinize göre olacak.

Ayrıca belli eşyaları açmak için gereken Shard sayısında oluşan bug'lar da düzeltilecek.
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
God Of War: Ascension'a yeni yama açıklandı
İlginizi Çekebilir