God of War GeForce Now kütüphanesine eklendi

Ersin Kılıç 23.04.2022 - 00:51
Bu yılın hemen başında PC platformu için çıkan Kratos ve Atreus'un unutulmaz bir yolculuğa çıktığı God of War GeForce Now kütüphanesine eklendi.

İlk olarak Playstation konsollarında oynama şansına eriştiğimiz son God of War oyunu bu yılın ilk bombalarından biri olmuş ve PC oyuncularından da tam puan almayı başarmıştı. İşte Ocak ayında PC platformuna çıkan God of War GeForce Now kütüphanesine eklendi. Bu oyun dahil olmak üzere sekiz oyunun listeye eklendiği de açıklandı. Yapılan resmi açıklama ve bu haftanın oyunları şu şekilde.

God of War GeForce Now kullanıcılarına sunuldu

GeForce NOW kütüphanesine bu hafta God of War da dahil olmak üzere 8 yeni oyun ekleniyor. GeForce NOW'un gücüyle, üyeler artık neredeyse her cihazla God of War’ın büyülü dünyası Norse Wilds'a gidebilirler. Kütüphaneye giriş yapan üyeler, Mac'leri de dahil olmak üzere, 1440p veya 1600p'ye kadar çözünürlükle desteklenen cihazlarda kolaylıkla oynayabilir.

God of War GeForce Now kütüphanesine eklendi

Ayrıca bakınız: God of War PC inceleme

Bu hafta ayrıca GeForce NOW'a, Lumote: The Mastermote Chronicles ve Nobody-The Turnaround gibi yeni bir seri, anında oynanabilen ücretsiz oyun demosu geliyor.

GeForce Now'da bu hafta

  • ? Lila’s Sky Ark ( Steam ’de Yeni Sürüm)
  • ? Lumote: The Mastermote Chronicles ( Steam’de Yeni Sürüm)
  • ? MotoGP22 ( Steam ’de Yeni Sürüm)
  • ? Terraformers ( Steam ’de Yeni Sürüm)
  • ? Warstride Challenges ( Steam ’de Yeni Sürüm)
  • ? EQI ( Steam )
  • ? God of War ( Steam ve Epic Games Store)
  • ? Twin Mirror ( Steam ve Epic Games Store)
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 00:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2022 22:21
Playstation özel oyunu bile gfn kütüphanesine eklenebiliyorken diğer yapımcıların oyunlarını bu platformdan sakınması çok absürd bir durum. Umarım tez zamanda bu politikalarından vazgeçerler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War GeForce Now kütüphanesine eklendi
İlginizi Çekebilir