God of War: "İkisi bir arada" satışta

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
God of War: "İkisi bir arada" satışta
Efsane God of War serisinin, sadece PlayStation®3 formatında oynanabilen God of War I ve God of War II oyunlarını içeren 'God of War: Collection' nostalji yaşamak isteyen tutkunlarına özel olarak hazırlandı ve satışa sunuldu. Bu koleksiyonu mutlaka arşivinizde bulundurmak isteyeceksiniz.

İkisi bir arada oyna, arşivinde sakla

Serinin ilk oyununda özellikle karakterlerle tanışılıyor ve oyun ilerledikçe Kratos ve Ares'in gerçek amaçları öğreniliyor. Atina'ya gitmek üzere hareket eden bir gemide başlayan macerada, Kratos'un kontrolünü ele alır almaz oyuncu kendisini gerçekçi bir aksiyonun içerisinde buluyor.

God of War:


Serinin ikinci oyununda ise güçlerini kaybeden kahramanımız her zamanki gibi elindeki kullanışlı silahlarla dövüşmeye devam ederken bir yandan da çeşitli bulmacalarla haşır neşir olmaya başlıyor. İlk başta basit hareketleri yaparken, savaşlarda boy gösterip seviye arttırdıkça daha ölümcül kombolar ve artistik hareketler yapılabiliyor.

God of War: Collection'ın görsel kalitesi büyük özenle hazırlanmış. Ayrıca karakter ve çevre modellemeleri konusunda oldukça üst düzeyde bulunuyor. Bu güzel pakete, 90 TL karşılığında sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War:
İlginizi Çekebilir