God of War isminin, oldukça ilginç bir hikayesi varmış!

Ahmet Özçilingir 8.03.2019 - 11:22
"God of War" adı kura sonucu belirlenmiş!

God of War serisinin adı aslında tamamen şans eseri God of War olmuş. God of War serisini başlatan, 2005 yılında PlayStation 2 için yayınlanan orijinal God of War oyunun adı aslında bambaşka olabilirmiş. Orijinal oyunun yönetmeni David Jaffe, God of War'ın adının bir kura sonrasında belirlendiğini açıkladı. Diğer isim adayları ise oldukça ilginç. 

Yeni God of War ne zaman çıkacak?

God of War isminin, oldukça ilginç bir hikayesi varmış!

PlayStation 4 için yayınlanan God of War, son yılların en büyük oyun çıkışlarından birinin altına imza attı. TGA 2018'de yılın oyunu seçilen, 2019'a da ödüllerle giren God of War serisi alsında tamamen şans eseri bu adı almış.  Orijinal oyunun yönetmeni David Jaffe, Twitter üzerinden PS4 God of War'ın yönetmeni Cory Barlog'a verdiği yanıtta, aslında God of War adının 3 farklı aday isim arasından kura sonucu belirlendiğini belirtti. 

"GOD OF WAR, DARK ODYSSEY, ve  AT THE HANDS OF THE GODS, bu üçü arasında bir karar veremedik. Hepsini bir şapkanın içine atıp kura çektik. Çıkan ismin oyunun adı olması konusunda anlaştık. Zeus sağ olsun God of War ismi çıktı!"

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War isminin, oldukça ilginç bir hikayesi varmış!
İlginizi Çekebilir