God of War Ragnarök için farklı stüdyolardan övgüler yağdı

Alparslan Gürlek 13.02.2021 - 12:40
PlayStation için dünya çapında oyun geliştiren stüdyoların yöneticilerinden God of War Ragnarök için övgü dolu cümleler geldi. Heyecan artıyor...

Santa Monica Studio'nun devam oyunu God of War Ragnarök, geçtiğimiz Eylül ayında 2021'de PS5'te yayınlanmak üzere küçük bir teaser ile duyurulmuştu. Ancak o zamandan beri projeye dair ne bir detay ne de herhangi bir şey duyuruldu. Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios patronu Hermen Hulst, çeşitli sektör figürlerinin en çok hangi PlayStation oyunları için heyecanlandıklarını açıkladığı bir PlayStation Blog gönderisi paylaştı.

God of War Ragnarök için "İnsanların görmesi için sabırsızlanıyoruz" açıklaması geldi

Horizon Zero Dawn stüdyosu Guerilla Games'in eski genel müdürü olan Hulst, "2018'de God of War oynamak benim için harika bir deneyimdi" dedi. Devamında "Bu seri her zaman inanılmaz bir aksiyon ve dövüşe sahipti ancak Santa Monica'nun bir baba olarak Kratos'un hikayesine getirdiği duygusal derinlik unutulmazdı" dedi. Buna ek olarak oyunun kendisini bu kadar etkilemesinin bir sebebinin de Atreus'tan biraz daha büyük bir oğlu olduğuna değindi.

Hulst "Bu nedenle, geçen Eylül ayında PlayStation Showcase'de duyurduğumuz o küçük anı görmek ve tepkiyi duymak heyecan vericiydi. İnsanların Santa Monica'nın yaptıklarını görmesi için sabırsızlanıyorum" ifadeleriyle heyecanını dile getirdi. Görünen o ki içeride God of War Ragnarök ile ilgili bizden daha fazla şey görmüş, daha fazla bilgiye sahip insanlar var ve hepsi oldukça heyecanlı.

Serinin son oyunu kritik ve ticari bir başarıydı, birçok farklı yerde yılın oyunu ödülü kazandı ve toplamda 10 milyondan fazla kopya sattı. Insomniac Games ve Spider-Man: Miles Morales kreatif direktörü Brian Horton da en çok beklenen oyun olarak God of War Ragnarök'ü seçti. Horton, "God of War gibi sevilen bir seriyi yeni baştan yapmak kolay bir iş değil ve 2018 oyunu beklentileri aşarak baba ve oğul hakkında kişisel bir hikaye, çarpıcı bir dünya ve inanılmaz mekanikler sundu" dedi. Devamında "Karakterlerin nasıl büyüdüğünü ve PS5'in gücüyle ilk oyunun harika temelinin üzerine nasıl inşa ettiklerini görmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerine yer verdi.

God of War Ragnarök için farklı stüdyolardan övgüler yağdı

PlayStation CEO'su Jim Ryan, yeni God of War oyununun yalnızca PS5 için mi yoksa PlayStation 4 konsoluna da çıkıp çıkmayacağı ile ilgili sorulara yanıt vermeyi reddetti. Konu ile ilgili henüz net bir şey yok fakat öyle görünüyor ki PS5 özel oyunu olarak konsolun albenisini artırması hedefleniyor.

Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 17:55
Böyle efsane oyunları klavye ve fare ile oynayamamak çok büyük şanssızlık. Bazen Kapitalizm bug veriyor. İsterse beni orgazm etsin, sadece 3-5 oyun oynayacağım diye konsol almam. Klavye ve fare ile oynayamamak da cabası.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2021 17:04
Abi 20 bin tl lik pc ye gelicekmi , KRATOS : hayir evlat ps5 warsa warim yoksa aralaşin , XboxSeries : ben konuya girmeyim bile .
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 11:40
dedi ve gözü yaşlı şekilde playstation oyunlarınında artık pc ye geleceği haberini okudu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 08:05
PS5 özel yapsınlar. 4k ray tracing ışıklandırma open world rpg. Haydeeee uçur bizi balrog abi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2021 12:23
1 oyun için 10 sene kazık yemek.
= GOW için ps almak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2021 22:56
Önceki oyunda da eksikler vardı, özellikle epik boss savaşları ile bildiğimiz GOW içinde toplasan 3 çeşit boss vardı ve aynısının lacivertiydi boss'lar, belli ki aynı gameplay üzerine hikaye ve daha fazla boss yığacaklar, yoksa bu kadar erken çıkaramazlar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War Ragnarök için farklı stüdyolardan övgüler yağdı
İlginizi Çekebilir