God of War'dan Kratos gibi dövüşme dersi almaya hazır mısınız?

Hakan Hervenik 29.03.2018 - 16:04
Nasıl Kratos gibi dövüşülür?

God of War'ın raflarda yerine almasına sayılı günler kaldı. PlayStation 4 oyuncularının heyecanla beklediği oyun, aynı zamanda bu yılın en büyük oyunlarından biri. PlayStation'ın YouTube kanalında yayınlanan yeni videoda Kratos'un yeni oyunda nasıl dövüştüğünü öğreniyoruz. Kratos'un bütün dövüş hareketlerinin motion capture çalışmalarını yapan Eric Jacobus, kamera karşısına geçerek God of War'daki deneyimini anlattı.

God of War'dan Kratos gibi dövüşme dersi almaya hazır mısınız?

YouTube'ta yayınladığı Tekken dövüş videoları ile tanıyacağınız Jacobus, Kratos'un acımasız dövüş hareketleri için bir hayli uğraşmış. Ayrıca, kendisini sürekli olarak balta ile görebilirsiniz. "How to Fight Like Kratos" başlığı ile yayınlanan video, Jacobus'un ağzından Kratos'un oyun içerisinde nasıl hareketlere sahip olacağını anlatıyor. Biz de bu sırada oyun içerisinden bir çok dövüş sahnesi görüyoruz. PlayStation 4 oyuncularının uzun bir süredir merakla beklediği God of War ile aramızda bir aydan daha kısa bir zaman var Kratos'un yeni maceralarına Nors mitolojisi ile devam edecek olan oyun, bize önceki oyunlardan çok farklı olan bir God of War deneyimi yaşatacak. God of War, 20 Nisan'da PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro çıkıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narutolga
Narutolga 29.03.2018 16:39
Tekken dövüş videoları efsanedir. Özellikle favori karakterim olan Lei Wulong' ı çok güzel taklit ediyor.
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2018 04:29
Evet efsane adamı havada top gibi oynatan saçma kombolari var kısacık kombolar için bir cok düğmeye basiyorsun hata yaparsan kombo berbat olan oyun Tekken videolar güzel sadece
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2018 18:35
O değilde hadi tekniği tüknüğü örendik tamam.. E spartan rage'i nası yapacuh :D:D:D
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War'dan Kratos gibi dövüşme dersi almaya hazır mısınız?
İlginizi Çekebilir