God of War'un ilk dakikalarındaki boss savaşı nasıl yapıldı?

Ersin Kılıç 20.08.2018 - 14:57
İlk boss savaşı nasıl yapıldı?

Yaşadığı değişime rağmen kalitesinden zerre kaybetmeyen God of War'un çıkışı üzerinden aylar geçmiş olsa da oyuna dair yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde oyunun düşünülen Mısır atmosferine dair bir görsel ortaya çıkmıştı. Bu görsel ile birlikte ilk boss savaşının nasıl yapıldığı, bir diğer değişle prototip aşamasına dair bir video ortaya çıktı.

God of War'un ilk boss savaşı nasıl yapıldı?

Öncelikle oyunu henüz oynamayanlar için Spoiler uyarısını yapalım. Hem haber detayları hem de video şayet oynamadıysanız oyun için keyfinizi kaçırabilir.

Oyunun ilk dakikalarında Baldur evimize geliyor ve herkesi şok eden o mücadele ile karşılaşıyorduk. işte oyunun en vurucu ve güzel yönlerinden biri olan bu kapışmanın prototip aşamasına dair bir video yayınlandı. Videoya baktığımızda ilk aşamasından itibaren yapılan bu dövüşün çevreye ne kadar etki edeceği belliymiş de diyebiliriz. Hem rakibimiz hem de Kratos vurduğunu oturtunca tabi ki etrafta ne dağ ne taş kalıyor. Bu kapışmanın erken yapım aşamasına dair olan bu videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 17:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2018 20:08
iyiki oyun böyle çıkmamış diyor insan,dikkat ettiyseniz çok farklı dövüş animasyonları var 2 karakterde de
omrkcmn
omrkcmn 22.08.2018 12:22
Dostum prototip hakkında bilgin var mı acep? Baltanın ilk halleri mesela iğrenç gibi bir şey.
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2018 09:51
Bence hgayet güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War'ın ilk boss savaşının prototip videosu ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir