God of War'ın yaratıcısı yeni bir korku oyunu üzerinde çalışıyor

Ahmet Özçilingir 6.05.2019 - 10:15
Twisted Metal ve God of War'un yaratıcısından yeni oyun

PlayStation'ın en sevilen oyunlarından Twisted Metal ve God of War gibi önemli oyunların yaratıcısı David Jaffe yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başladığını duyurdu. Oyun endüstrisine önemli katkıları olan ünlü oyun yönetmeni ve tasarımcısı Jaffe'den gelen bu haber heyecan yarattı.

God of War'ın yaratıcısı yeni bir korku korku oyunu üzerinde çalışıyor

Oyun dünyasının veteran isimlerinden, orijinal God of War'ın yaratıcısı David Jaffe yeni bir oyun üzerinde çalıştığını resmi twitter hesabı üzerinden duyurdu. Jaffe, hikaye odaklı, tek kişilik yeni bir korku oyunu geliştirmeye başladığını duyurdu. Jaffe her ne kadar God of War ve Twisted Metal gibi ses getiren yapımların altında imza atmış olsa da, son yıllarda çok da başarılı bir grafik çizmiyor. Jaffe son olarak, Unity motoru ile geliştirilen PlayStation 4 özel oyunu Drawn to Death'te tasarımcı olarak yer almıştı. Drawn to Death çok da başarılı bir yapım olmamış, çıkışından kısa bir süre sonra PlayStation Plus aboneleri için ücretiz olarak verilmişti. Jaffe yeni oyunu için "gelecek büyük proje" tanımını yaptı. 



Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2019 10:47
korku oyunlarınız tlous metro days gone yanı buna benzer olsun gıdıpte elınde sılah yok pompalı yok bı s..k yok saklan kac gızlen oyunu olmasın bır oyunda en buyuk eglence sılah olması patlat kafalarını
Gameblack
Gameblack 6.05.2019 13:21
Dostum aynen sana katılıyorum bazen işin suyunu cıkartıyorlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2019 13:09
Sen nediyon la değişik?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2019 13:08
Herhalde Thor'un korku oyunu yapılır bu saatten sonra. Malum o son sahne var oynayanlar bilir. Hoooooaaarr youuuu diye bi abimiz bağırmıştı. Thor emmi de bi anlık gafletle çekicini göstermişti :D Yazık oldu Thor abiye..
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War'ın yaratıcısı yeni bir korku oyunu üzerinde çalışıyor
İlginizi Çekebilir