God of War'un fotoğraf modu beklediğinizden daha iyi olacak

Furkan Güler 20.04.2018 - 10:45
Oyunda daha fazla eğleneceksiniz.

Bugün itibari ile oyuncuların karşısına çıkan yeni God of War için yönetmenin de katıldığı bir canlı yayın geride bıraktığımız akşam gerçekleştirildi. Canlı yayında oyundan, geliştirilme aşamasından ve başına geldiği olaylardan bahseden Cory Barlog, oyunun fotoğraf modunu gösterdi. Oyunun çıktığı güne yetiştirilemeyen fotoğraf modu, bir sonraki güncelleme ile oyunculara sunulacak. Oyunun en iyi anlarını yakalamanıza yardım eden bu mod, ortaya oldukça güzel görüntüler koyabiliyor. Aynı Horizon: Zero Dawn'da olduğu gibi oyunculara güzel bir fotoğraf modu sunan Sony, bu çeşit hareketleri sayesinde oyunun albenisini yükseltiyor.

God of War'un fotoğraf modu çok iyi

Diğer bir yandan fotoğraf moduna eklenen, Kratos ve Atreus'un yüz ifadelerini değiştirme özelliği de oldukça hoş olmuş. Pek güldüğü zamana rastlamadığımız Kratos'u sırıtırken görmek komik duruyor. Gülmenin yanında diğer duyguları da ön plana çıkartan fotoğraf modunda, çevrede bulunan ve oyun sırasında dikkat edemediğimiz nesnelerin varlığından haberdar olabiliyorsunuz.

Çeşitli filtreler ve çerçeveler sayesinde daha da zenginleştirilen mod güncelleme ile geleceği için, güncellemenin ne zaman geleceği belli değil. Dolayısı ile modun da ne zaman geleceği belli değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
ulvivaka
ulvivaka 20.04.2018 18:16
God of war serisini oynadım lakin hiçbirinin sonuna gelmedim. Keyfi bir yerde kaçmıştı. Bu oyun diğerlerinden daha zevkli olacakmış gibi geliyor. Belki bunu bitiririm.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2018 15:22
sen gülme kratos
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War'un fotoğraf modu beklediğinizden daha iyi olacak
İlginizi Çekebilir