God of War'un yönetmeni Superman oyunu yapsaydı nasıl yapardı?

Furkan Güler 4.09.2018 - 10:57
Cory Barlog, Superman oyunu için fikir verdi

Geçmiş yıllarda bir sürü kötü Superman oyunuyla karşılaştık. Bir türlü kaliteli oyunu yapılamayan Superman karakteri, video oyun dünyasında Batman veya Spiderman gibi bir yer edinemedi. Hikaye anlamında çok geniş bir evrene sahip olan, aynı zamanda güzel bir karakter hikayesine sahip olan Superman için ne zaman kaliteli bir oyun geliştirilir? Bilemiyoruz. Fakat son God of War ile oyuncuların gönlünde taht kuran Cory Barlog, hayalindeki Superman oyunu hakkında konuştu.

Cory Barlog, Superman oyunları hakkında konuştu

Pax West 2018 fuarında geliştirici paneline katılan Barlog, Superman'in oyunlarda daha olgun bir ruh haliyle ekranlara yansıtılması gerektiğini düşünüyor. Diğer bir yandan Smallville dizisini çok sevdiğini söyleyen Barlog, genç Clark Kent'in oyunlarda çok farklı bir karakter olabileceğinden bahsetti. Kent'in genç yaşında güçlerini gizlemeye çalışması, aynı zamanda büyük bir Amerikan kahramanı olması fikri, Barlog'a göre oyun için çok güzel bir fikir.

Sona geldiğimizde usta geliştiricinin oldukça güzel fikirleri olduğunu söyleyebiliriz. Eğer Barlog'un fikirlerini detaylı olarak okumak isterseniz, Game Informer'ın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2018 12:44
Superman çooooooook zor iş. :D

Yapsa yapsa Rocksteady yapar. Arkham Knight bütçesini kat kat aşar. En az 5 katı büyüklükte bir ölçeği olur daha ilk oyun için hemde.

Sayisiz şehir modellemeleri lazım. En az 20'yi bulur. Sirf hadi ilk oyun genelde dünyada geçiyor olsa.
Manhunt Two
Manhunt Two 4.09.2018 15:08
Yapsa yapsa Rocksteady mi yapar ?? Onlar yapmasında kim yaparsa yapsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2018 13:04
Ayrica en az 100 gb olur bu oyun eğer misal 2,3 sene içinde çikarsa.

Ben olsam karar aşamasında en az bir sonraki sıçrama seviyesindeki konsol ve pc donanım sürecini beklerdim projeye başlamak için.

Gerçek bir tam kapsamlı Superman serisi için yetersiz bu nesil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2018 13:00
Uçuş hissi, acceleration, Superman'in aşırı enerjik, dayanikli ve yikici bir wrecking ball kütlesi olduğu hissini oyun mekanikleri ve animasyonlar ve müthiş bir fizik motoru ( battlefield daki destruction olayinin aşmiş versiyonu..) ile vermeleri lazim vs vs
Çooooooooooooooooook zor. ??????
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2018 12:57
Keşif hissi, kozmik olaylar ve uzayda gezme, galactic tehlikeler, koca bir dünya.. Metropolis, smallville, sivil hayatı adamın, Fortress of solitude, Krypton köklerini keşfe çıkma vs vs o kadar çok şey var ki..

Bence sci-fi ve uzay keşfi dokulu ve rpg öğelerle dolu bir açik dünya oyunu yapacaklar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2018 12:53
Bütün DC evreni Superman üzerine inşaa edilmiştir az çok yani. Superman her yerdedir, her yere gider, keşif ve öğrenme merakı çok fazladir ohooo ahahaha. Allah cidden kolaylik versin yapanlar varsa ya da yapilma niyeti varsa.

??????
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War'un yönetmeni Superman oyunu yapsaydı nasıl olurdu?
İlginizi Çekebilir