Son dönemlerde hikayesiyle video oyun dünyasına damgasını vurmuş yapımlardan bir tanesi olan The Last of Us, şüphesiz oynayanların aklında oldukça güzel bir yer etmiştir. Şimdi ise sevilen oyun hakkında son God of War oyununun yönetmeni Cory Barlog açıklama yaptı. Barlog, The Last of Us oyununun God of War'a hikaye yönünden ilham verdiğini itiraf ederken, oyun hakkında güzellemelerde bulundu. The Last of Us'ın duygusal meydan okumayı oyuncuya çok iyi aktardığını söylerken, bu çeşit bir hikaye içeriğini oyunculara gösteren ilk oyun olduğunun altını çizdi.
God of War'un yönetmeni The Last of Us hakkında konuştu
Senaryo anlatımı açısından kusursuz bir yapım olan The Last of Us'ın devam oyununun bu sene içerisinde çıkması bekleniyor. Oyun hakkında pek fazla açıklama yapmayan Sony, oyuncuları son yayınlanan oynanış videosuyla oldukça heyecanlandırdı. Mekaniksel açıdan gelişen yapım, bu kez ana karakter olacak Ellie'yi kontrolümüze verecek. Joel'un hikayede yer edineceğini düşünen oyuncular, muhtemelen senaryoda sürprizle karşılaşabilir. Umarız Naughty Dog, yeni oyunda oyuncuları memnun edici bir hikayeyle oyuncuların karşısına çıkar. Son olarak Cory Barlog'un katıldığı söylenişinin tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz;

Yorumlar (6)
11.40 o yüzden mi her oyun etkinliğinden yılın oyunu olarak çıktı? La hit işine. Tlou ı ezdi geçti gow.
GoW > TLoU
Goty of War'ın şu an rakibi yok. 2019'da The Last of Us 2 Goty olur
Tarzlari farkli iki oyunu karsilastiriyorsunuz, ama 16:10 daki kisi, hem oyuna bir ton para vericeksin hemde 5. dakikada oyunu begenmeyip geri kalanina bakmadan birakacaksin, kulliyen yalan. Oyunu satin alip oynamadigina okadar eminim ki. Yanlis anlasilmasin, oynarsin begenmezsin okay ama 5. dakikadan GOW gibi oyun kapatilmaz.
Gerçekten de öyle. Genç yaşta bu sapkınlıklara giren bir çok insan var bunları neden kimse düşünmüyor ?
Valla Thor 'da kaslı maslı. belli olmaz 2 oyunda ahahahah hem çok ortak yönleri var birinin baltası birinin çekici falan.