Godfall ve Devil May Cry 5 PS5 oynanış görüntüleri paylaşıldı

Alparslan Gürlek 5.10.2020 - 13:25
Godfall, Astro's Playroom ve Devil May Cry 5 oyunlarının PS5 sistemi üzerinde çalışırken çekilen oynanış videoları yayınlandı. Godfall fena gözükmüyor.

Japon basını ve medya içerik üreticilerinin konsola ilk kez el atma şansı oldu. Öyle olunca birkaç oynanış videosu da YouTube üzerinde yayınlandı. PS5 ile çekilen ilk oyun görüntülerinden olan hemen alt tarafa bırakacağım videoda konsola önceden yüklenmiş olarak gelen Astro's Playroom ve Gearbox Software'in yeni aksiyon RPG'si Godfall oyununu bulabilirsiniz.

Godfall PS5 üzerinde işte böyle çalışıyor

Nispeten kısa sayacağımız ilk videoyu hemen bu paragrafın altına iliştiriyorum. Bütün konsollara hazır halde yüklü gelen Astro's Playroom ve Godfall PS5 sisteminde fena görünmüyor.

Ardından hemen aşağıda Japon yayın Famitsu tarafından çekilmiş olan Astro's Playroom görüntülerinden bazılarını görebilirsiniz. Famitsu videosu yalnızca Astro Bot Rescue Mission'u göstermekle kalmıyor, aynı zamanda PS5 kontrolcüsü DualSense'i de iş başında gösteriyor.

Yine Famitsu tarafından kaydedilen biraz daha Godfall çekimi de yayınlandı. Oyunun görselleri ve manzaralar çarpıcı görünse de her şeyin biraz fazla cilalı ve parlak olduğunu söylemek de gerekiyor. Performans ise saniyede 60 kare ile pürüsüz diyebiliriz. Yeni nesil PlayStation'dan bundan aşağısını da bekleyemezdik zaten.

Son olarak, Godfall PS5 için çıkacak bir oyun olsa da mevcut sistemlerde de oynanabilen Devil May Cry 5'in de kısa bir oynanış videosu var. SanninShow'dan alınan aşağıdaki videonun en sonunda, Nero'nun bir grup şeytani düşmanla savaştığını görebilirsiniz.

Bu üç oyun dışında gelen bilgiler de var. PlayStation 5'in oldukça sessiz olduğu bilgisi de deneyen oyuncular tarafından paylaşıldı. Konsolun aynı zamanda yaklaşık 664 GB kullanılabilir depolama alanına sahip olacağı söyleniyor. Bu da yeni oyunların boyutları göz önüne alınırsa harici depolama cihazlarına ihtiyaç olacağını gösteriyor.

Devil May Cry 5 yeni sürümü ve Godfall, PS5'in ilk gününde yayınlanacak. Bu ABD için 12 Kasım ve Avrupa için 19 Kasım 2020 tarihlerini işaret ediyor. Henüz PlayStation 5 için Türkiye fiyatı resmi olarak duyurulmasa da, Xbox Series X için açıklanan fiyatın altında olacağını söylemek oldukça güç. Fiyatlar da böyle olunca insanın heyecanlanmak için bir motivasyonu kalmıyor. Bununla ilgili "Bir pazar sabahı uyanıyorsunuz" yazımızı okumadıysanız buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2020 13:58
Adam doğru söylüyor,,,makyajlı konsollara 10 bin verilmez neredeyse 1000 bin TL olacak oyunlardan insanlar tabiki hayat kadar canlı bir performans bekler,,çünkü 1000tl 'nin hakkı oyun olmaz gerçeğe birebir yaklaştıran konsol deneyimi olur,,kimse bu şekil düşünmüyor sadece vergi sorunu değil olay
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2020 11:27
godfall bana god of war da ki alfheim haritasının aynısı gibi göründü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2020 14:56
Makyajlı cilalı tıraşlı konsollara merhaba demek için az kaldı bugün last of us 3 bile gelse red dead redemption 3 gelse Gta 6 gelse dahi bu konsollara grafik anlamında şaşırtmayacak çünkü yapmak istemiyo adam böyle bir konsolu çok yazık paralar çöpe gidecek apple duy sesimizi yap bi konsol
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2020 10:52
ps4ün de ikinci yılında ömrü doldu pc daha güçlü gibi saçmalayanlar oldu aynen sizin gibi. Konsol sekizinci yılında ve daha iki yıl oyun çıkacak. Olayın donanım olmadığını öğrenemediniz gitti.
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2020 16:57
Yapmak istemiyor mu ? :D Adamlar satıştan en çok parayı konsollardan kazanıyor, bunun için oyunu yaparken pc'yi değil de konsollara göre tasarlıyorlar ve sen yapmak istemiyorlar diyorsun. Apple önce iphonelere adam akıllı hızlı şarj koysun. Androidler 120 watt ile olurken daha iphone 18 wattla oluyo
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2020 14:39
ana menüyü gösterseler daha iyi olurdu oyunlarda bir fark yok zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Godfall ve Devil May Cry 5 PS5 oynanış görüntüleri paylaşıldı
İlginizi Çekebilir