Godzilla: Unleashed ile canavarlar dönüyor!

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Godzilla: Unleashed ile canavarlar dönüyor!
Atari ve yapımcı Pipeworks bugün, halihazırda dövüş oyunları "Godzilla: Destroy all Monsters Melee" ve "Godzilla: Save the Earth" adlı oyunların devamlarının Wii, Nintendo DS ve PSP için yapımda olduğunu duyurdular. "Godzilla: Unleashed" tamamiyle seleflerine yöneliyor ve tahrip edilebilir nesnelerle bolca dövüş sunuyor. Orijinalinde olduğu gibi çoklu oyuncu modunda dörde kadar oyuncu destekleniyor. IGN çalışanları ayrıca, yapımcılarla bir mülakat yapma imkanı da bulmuşlar

Tabiî ki yine TOHO film stüdyolarının canavar tabanına el atabiliyorlar, fakat Pipeworks birkaç sürpriz vaad ediyor. Devler dört fraksiyona ayrılmış. Görevlerin ana hikâyesi, oyuncunun seçtiği canavarın ait olduğu fraksiyona bağlı olarak farklılıklar gösterecek.

Pipeworks etrafın daha parçalanabilir bir fiziğe sahip olacağı sözünü de veriyor. Seleflerin fiziğinden yapımcılar hiç memnun olmamışlar. Artık herşey daha gerçekçi olup oyuna da daha iyi uyacak.

Wii sürümünde dev hayvanlar Nunchuk kontrolörüyle yönlendirilirken Wiimote, aksiyonları yürütmeye yarayacak. Böylelikle önceki sürümlerin aksine hareketten bağımsız aksiyonlar mümkün olacak. Mesela Godzilla bir istikamete yönelmişken aynı zamanda diğer bir yöndeki bir nesneyi pençesiyle dağılabilecek veya ateş dalgasını gönderebilecek. Pipeworks'ün WiiConnect 24'ü destekleme planları da varmış. Başka ayrıntı ise verilmedi. "Godzilla: Unleashed" 2007 güzünden itibaren satışa sunulacak.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 00:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Godzilla: Unleashed ile canavarlar dönüyor!
İlginizi Çekebilir