Godzilla vs. King Kong filminin geçeceği mekan belli oldu.

Hakan Hervenik 27.12.2017 - 14:35
İki büyük yaratığın epik savaşı nerede geçecek?

Godzilla ve King Kong'u karşı karşıya getirecek olan Godzilla vs. Kong filmi için tüm hazırlıklar devam etmekte. Legendary Pictures'ın en maliyetli filmlerinden biri olacak olan film için kurulan stüdyonun yeri ise Atlanta, Georgia olarak belirlendi. Legendary Pictures'ın yeni sinematik evreni olan The Monsterverse'ün ilk filmlerinden olan Godzilla'nın çekimleri de Atlanta'da yapılmıştı. Kısacası, King Kong deplasmana gidiyor.

Godzilla vs. Kong filminin mekanı Atlanta olacak

Godzilla filmini Atlanta'da çektikten sonra Kong: Skull Island için Vietnam, Hawaii ve Avustralya'ya giden The Monsterverse, tahminen iki devin dövüşünün Atlanta'da geçmesini istemiş. Godzilla ve King Kong'un canavarların kralı olmak için karşı karşıya gelecek olan film için uzun süredir bekliyoruz. Görsel efektlerin hava uçacağı epik bir savaşı kim görmek istemez? Senaryosu Lindsey Beer tarafından yazılan Godzilla vs. Kong filminin yönetmen koltuğunda ise Adam Vindard oturuyor. Filmin, Anime ve Manga kültürüne benzerlik gösteren bir anlatıma ve sahnelere sahip olacağını belirten Adam Vindard, bakalım The Monsterverse'ün geleceğini belirleyecek olan filmde başarılı olabilecek mi?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 10:48
Koskoca godzillayı nükleer bombaların gıdıklamadığı godzillayı iri 2 kurşunla yaralanan bir maymunla dövüştürmek çok saçma
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 16:20
Bu film çok eski arkadaşım, bu yeni uyarlaması.
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 12:15
Önceden Japonlar yapmıştı çok eğlenceliydi bro.Saçma ama eğlenceli..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Godzilla vs. Kong filminin geçeceği mekan belli oldu
İlginizi Çekebilir