GOG.com'da büyük indirim Witcher 2 ile başladı!

Murat Halilbeyoğlu 8.12.2011 - 13:50
Cüzdanım nerede!? Cüzdanım nerede!?
Geçtiğimiz günlerde sizleri haberdar ettiğimiz GOG.com indirim günleri bugün itibari ile başladı. Bugün GOG.com'dan Witcher 2'yi 24 dolara DRM'siz olarak alablilir yanında da The Witcher: Enhanced Edition'ı da bedavaya getirebilirsiniz.

GOG.com'da büyük indirim Witcher 2 ile başladı!
Aynı zamanda GOG.com'un da sahibi olan Projekt CD'nin geliştirdiği Witcher 2 özellikle RPG severlerin büyük hayranlığını kazanmış bir oyun ve onu bu kadar düşük fiyata uzun bir süre bulabilmeniz imkansız. Nitekim sitede de bu indirimin şimdiye kadar Witcher 2 için yapılmış en büyük indirim olduğundan bahsediliyor. İndirim 10 Aralığa kadar devam edecek. 10 Aralık'ta ise esas tatil sezonu açılmış olacak ve üyelerine bir sürü oyun kodu verecek. GOG forumlarından, Facebook'tan ve Twitter üzerinden dağıtılacak olan bu kodlarla 5.99'luk ve 9.99'luk pek çok oyunu alabileceksiniz.

Büyük kış satışı ise 12 Aralık'ta başlayacak ve 48 saatliğine isteyenler Empire Earth Gold'u ücretsiz alabilecekler. Öte yandan 12 Aralık'ta sitenin kataloğundaki tüm oyunlar %50 indirime girecek. 
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 20:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
GOG.com'da büyük indirim Witcher 2 ile başladı!
İlginizi Çekebilir