GOG.com'da para iadesi dönemi başlıyor!

Murat Halilbeyoğlu 9.12.2013 - 16:51
"Oyun olmadıysa parayı geri verelim"
Şu sıralar dijital oyun dağıtım sektöründe Steam'den sonra en çok sevilen platform olan GOG.com'dan bir jest daha.

Witcher serisinin yapımcısı Polonyalı CD Projekt RED'in dijital oyun satış sitesi olan Good Old Games yaptığı bir açıklamada dileyenlerin parasını geri ödeme sisteminin geldiğini belirtti.

Yapılan basın açıklamasında GOG aldıkları üründen tatmin olmayan müşterilen satın alımdan itibaren 30 gün içinde para iadesi alabileceğini belirtti.

GOG.com'da para iadesi dönemi başlıyor!
"Kural basit: Site üzerinden alınan her oyunun PC özellikleri müşterinin bilgisayarı ile uyuşmuyorsa ve GOG.com Support ekibi oyunun çalışmamasına sebep olan problemi çözemiyorsa 30 gün içerisinde aldığınız oyunun tüm parası size iade edilecek."

"GOG.com'un bu açıklaması bir bakıma hem oyunlara hem de oyunculara güven bildirgesi olarak görülmelidir. GOG.com kataloğundaki oyunların kendilerini satacak kalitede oyunlar olduğuna inanmaktadır. Şimdi ise bu inancı oyunların çalışması için elimizden geleni yapacağımız aksi halde para iadesi gerçekleştireceğimiz sözü ile güçlendiriyoruz."

"Öte yandan kullanıcılarımıza da güveniyoruz. Nitekim DRM'siz bir oyun, kullanıcı tarafından bozuk olarak nitelendirildiğinde etkisiz hale getiremeyeceklerdir."

Siz ne dersiniz? GOG.com'un bu güveni suistimal edilir mi yoksa firma ününe ün mü katar?
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 21:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
GOG.com'da para iadesi dönemi başlıyor!
İlginizi Çekebilir