GOG.com'dan D&D oyunlarına müthiş kampanya

Murat Halilbeyoğlu 22.02.2012 - 10:04
RPG severler güne güzel başlayacak
Gog.com'da yeni bir kampanya başladı. Tek gün sürecek kampanya, sitenin kataloğundaki tüm D&D oyunlarını kapsıyor. Bunların içinde Baldur’s Gate: The Original Saga, Baldur’s Gate II: Complete, Icewind Dale serisi, Planescape: Torment, Neverwinter Nights, Dungeons & Dragons: Dragonshard, Forgotten Realms: Demon Stone, Temple of Elemental Evil oyunları mevcut.

Kampanya ise 1 alana 1 bedava kampanyası. 28 Şubat'a kadar sürecek olan bu kampanyada yukarıda saydığımız D&D oyunlarından bir tanesini alana listedeki herhangi ikinci bir oyun bedavaya geliyor.

GOG.com'dan D&D oyunlarına müthiş kampanya
Öte yandan indirim süresince D&D oyununu satın alışınızda Temple of Elemental Evil'i da doğrudan hediye olarak alabileceksiniz. Yani örneğin eğer Baldur's Gate 2 Complete'i alırsanız hem Icewind Dale 2'yi bedavaya getireceksiniz hem de Temple of Elemental Evil'i hediye olarak alacaksınız. Listedeki tüm oyunların 10 dolar olduğunu da düşünürseniz RPG severler için kesinlikle kaçırılmayacak bir fırsat diyebiliriz.

GOG.com'un bu seneye agresif bir giriş yaptığının hepimiz farkındayız lakin D&D oyunlarındaki bu yeni kampanya geçtiğimiz gün yaptığımız "Steam'e Baldur's Gate mi geliyor" haberinin ardından çıkınca insan meraklanıyor. Acaba GOG.com Steam hakkında bizim bilmediğimiz birşey mi biliyor? 
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
GOG.com'dan D&D oyunlarına müthiş kampanya
İlginizi Çekebilir