Sevilen dövüş oyunu King of Fighters 2002 iki günlüğüne ücretsiz

Mehmet Atilla Turan 14.02.2018 - 14:57
Klasik dövüş oyunlarını sevenler için iyi bir haber!
Arcade salonlarının vazgeçilmez oyunlarından biri King of Fighters, yaşam süreci içerisinde bir sürü oyun ile popüler olmayı başarmıştı. Hem Neo Geo hem de Neo Geo CD konsollarına bulunan yapımlar, gün geçtikçe diğer konsollara yayılmış ve King of Fighters serisi, Playstation ve Playstation 2 gibi platformlarda da yer edinmişti. Playstation 2 için bulunan King of Fighters 2002, dün Good Old Games tarafından kısa bir süreliğine ücretsiz yapıldı.

İki boyutlu dövüş oyunları halen popülerliğini sürdürüyor

Yaygın olarak oynanan Street Fighter, Tekken ve Mortal Kombat gibi dövüş oyunlarının alternatifi olarak bilinen King of Fighters, aslında büyük bir oyuncu kitlesine sahip. Geçen senelerde SNK'nın çıkardığı King of Fighters XIV ile mükemmel bir geri dönüş yapması, oyuncuları sevindirmişti. Serinin sevilen oyunlarından biri olan KoF2002 ise kısa bir süreliğine gog.com tarafından ücretsiz yapıldı.

King of Fighter 2002'ye ücretsiz sahip olmak istiyorsanız elbette bir gog.com hesabına sahip olmanız gerek, KoF2002'nin sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz. Şimdiden belirtelim, oyunun Arcade ve Playstation 2 versiyonları muazzam iken, SNK PC'ye uyarlarken birkaç sorunu beraberinde getirmiş bulunuyor, ama yine de söz konusu King of Fighters olunca oynamaya değer.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2018 22:02
Süper oldu valla bu GoG iyice alıştırdı kendine.. Originin de kafasına bişey düştü herhal beleş Dead Space veriyor :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
GoG, King of Fighters 2002'yi kısa bir süreliğine ücretsiz yaptı
İlginizi Çekebilir