Gollum için özür geldi

Tunay Şahin 30.05.2023 - 11:54
Daedalic, Lord of the Rings: Gollum'un aldığı olumsuz eleştirilerden ötürü uzun bir özür mektubu yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta yayınlandıktan sonra eleştiri oklarının hedefi olan Lord of the Rings: Gollum, oldukça düşük inceleme puanları da alarak bu senenin en kötü oyunu olarak öne çıkmıştı.

Daedalic, Gollum için özür diledi

Hem yapımcı hem de geliştirici Daedalic, oyundaki sorunların farkında olduğunu, yamalar ile tüm bu sorunları gidereceğine dair bir özür açıklaması yaptı. Yayınlanan metnin Türkçe'sini aşağıda okuyabilirsiniz.

Daedalic, Gollum için özür diledi

"Sevgili oyuncular,

Birçoğunuzun Yüzüklerin Efendisi ile yaşadığınız tatmin edici olmayan deneyim için içtenlikle özür dileriz: Gollum oyununun piyasaya sürülmesinin ardından. Oyunun kendimiz ya da özel topluluğumuz için belirlediğimiz beklentileri karşılamadığını kabul ediyor ve bundan derin üzüntü duyuyoruz. Bunun neden olabileceği hayal kırıklığı için lütfen içten özürlerimizi kabul edin.

Bir stüdyo ve tutkulu Yüzüklerin Efendisi hayranları olarak amacımız her zaman ilgi çekici ve sürükleyici bir hikaye odaklı macera anlatmak olmuştur. Orta Dünya'yı oyun alanımız olarak kullanarak bir hikâye yaratmak bizim için en büyük onur ve şimdiye kadar karşılaştığımız en büyük zorluk oldu.

Daedalic olarak, bir oyunun başarısının oyuncularının keyif ve memnuniyetine bağlı olduğunu biliyoruz. Geri bildirimlerinize gerçekten değer veriyoruz ve seslerinizi aktif olarak dinliyor, yorumlarınızı okuyor ve sağladığınız yapıcı eleştiri ve önerileri analiz ediyoruz.

Geliştirme ekibimiz, birçoğunuzun yaşadığı hataları ve teknik sorunları gidermek için özenle çalışıyor. Size oyunun keyfini tam potansiyeliyle çıkarmanızı sağlayacak yamalar sunmaya kararlıyız.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı bir kez daha özür diler, bu süre zarfında gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Sizi ilerlememizden haberdar etmeye ve gelecek yamalar ve iyileştirmelerle ilgili şeffaf iletişim sağlamaya devam edeceğiz. Oyuncular olarak tutkunuz ve bağlılığınız, işleri doğru yapma kararlılığımızın arkasındaki itici güç oldu.

Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Daedalic Entertiament"

Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 12:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2023 11:49
O kadar karakter varken golluma oyun mu yapılır. Legolasa yap, atıyorum 200 yıl önceki maceraları. Elf gözlerin neler görüyor. Bir insan kadına aşık olmuş falan aşk hikayesi de ekle. Sonra kız bundan ayrılıp cüceyle kaçmış. Hatta legolas bile olmasın uydur bir elf gitsin. Her şeyi ben mi yapayım.
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2023 09:47
İzlediğin filmde gollumu Al Pacino mu canlandırıyordu? Emin olmak istiyorum.
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2023 14:36
Gollum mu baba karakterdi? Sanıyorum aynı filmi izlemedik. Ben başka gollum izledim.
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2023 23:11
Gollum hepsinden baba karekterdi ama adamlar gizlilik oyununu yapamamışlar o iş kojimada olsaydı anasını ağlatırdı piyasanın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2023 10:51
Zihnimde satın alıp iade ettim. Şaka, şaka, zihnimde bile satın almadım. Hiçbir kuvvet bana gollum aldıramaz. Korkaklarla değil, kahramanlarla oynarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2023 14:04
twichde ejder abiye zorla bitirtirdik ama bulmacalardan çok bugları çözdük
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2023 12:47
Ya piyasada zibil tane Lotr, Marvel vs oyununun olmamasının tek sebebi isim haklarını almanın inanılmaz maliyetli olması. Buna harcanacak parayla 3-4 tane AAA kalitede oyun yaparsınız. Nasıl olur da Daedelic gibi bir şirket boyundan bir hayli büyük böyle bir projeye kalkıştı anlamış değilim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2023 01:11
Yüzlerce yönetilebilecek karakter varken Gollum nedir ? Zaten baştan yanlış
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gollum için özür geldi
İlginizi Çekebilir